torstai 16. elokuuta 2018

Oranssit kynnet sointuivat hiuksiini

Kynnet yhteistyössä BeArt Studio kanssa

Kynsihuolto vai uudet hiukset kummat olivat ensiksi? Usein käy niin, että ensiksi käyn kynsihuollossa ja sen jälkeen tulee uudet hiukset. Tällä kertaa kävin toisin päin.

Usein mietin kynsihuollossa, että millaiset kynnet saisi olla, niin tällä kertaa sitten olikin helppoa sanoa, että haluan hiuksiin sopivat kynnet. Selkeä visio oli siitä, että halusin kynsiin oranssin lisäksi vähän fuksiaa. Monissa kesävaatteissani sointui juuri nämä samat sävyt.

Koskaan aiemmin mulle ei olekaan ollut oransseja hiuksia. Oranssit kynnet on tainnut kerran olla. Tehosteeksi otetaan vielä valkoinen väri.

Hiukset ovat jo ehtineet haalentua, mutta kynnet on edelleenkin hyvässä kuosissa.

Aika räväkällä asenteella olen siis ollut tämän elokuun liikenteessä.

BeArt Studion tarjous edelleen voimassa Viivin tekemänä


BeArt studion uusimman työntekijän Viivin tarjous on edelleenkin voimassa Uudet/huolto polyacryl geeleillä maksaa Viiviltä 49 euroa. Tämä lisäksi Viivin tekemänä geelilakkaus maksaa 44 euroa sekä jalkojen hoito + geelilakkais varpaan kynsiin 74 euroa. Tarjoushinnat ovat voimassa toistaiseksi. BeArt Studion yhteystiedot löydät täältä. Tämä tarjous on varmasti hyvä silloin, jos akryyliikynnet on sinua kiinnostanut, mutta et ole koskaan saanut aikaiseksi kokeilla. Painotan, että tarjouskynnet saa vain Viivin tekemänä (ei koske muiden tekemiä kynsiä). 

Maiju

8 kommenttia:

 1. Nuo kynnet on kyllä taas ihanan pirtsakat!
  Mukavaa viikonloppua Maiju <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Jonna, niin erilaiset kuin ennen ja aina vaan ihanat <3

   Poista
 3. Nää on niin mageet kynnet, ihastelin Tubeconissa, mut unohdin sanoa kaikessa viisikon hässäkässä hih. Aurinkoa viikkoon Maiju tätisein <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia. Tosin uutta pukkaa nyt jo huomenna. Nyt oli vähän lyhyempi huoltoväli :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.