tiistai 28. elokuuta 2018

Syksyn uutuusmeikkejä Essenceltä

Nyt on syksyn uutuusmeikkien lanseerausaikaa. Kävin katsastamassa Essencen syysuutuuksia. Sanon usein, että käyn nykyään aika vähän presseissä ja ne, joissa käyn pitää olla sellaisia, että tiedän, että niistä on iloa. Essencen meikit on suunnattu itseäni montakymmentä vuotta nuoremmille. Kuitenkin olen hämmästyksekseni löytänyt heiltä monia hyviä tuotteita viimeisten vuosien aikana ja siksi tämän sarjan uutuuksiin oli pakko tutustua. Tunnustan, että käytän niitä, ei näitä varmaan ole ikäkoodattu.

Tietenkin aina kiinnostaa myös itse tilaisuus ja miten se järjestetään. Tiesin kyllä, että Why Not Pr:n tilaisuudet ovat aina niin tarkkaan harkittuja ja ihania, että halusin lähteä jo siitäkin syystä tutustumaan uutuuksiin. Itse tilaisuus on siis jo puoli ruokaa. Tässäkin tilaisuudessa oli sydän mukana.Tilaisuus oli järjestetty Riia Koiviston Fab Makeup & Hairin tiloissa. Riian lisäksi paikalla oli myös Laura Andersson, jotka kaunistivat meitä Essencen uusilla syysmeikeillä. Tilaisuudessa oli tarjolla myös sormisyötävää, joka oli kaikki gluteenitonta. Mikä siis niin parasta omalta kannalta katsottuna.Tällä kertaa istuin Laura Anderssonin meikkituoliin. Laura halusi muuttaa värimaailmaani kylmästä hieman lämpimämpään sävyyn. Laura sanoi, että kun olen niin räväkkä persoona muutenkin, niin hän haluaisi nähdä minulla hieman lämpimämmän meikin tällä kertaa. Kauniisti tässä meikissä tuli siniset silmäni esiin. Olen aina valmis jokaiseen muutokseen, niin tälläkin kertaa.

Riia taikoi Tiialle upean silmämeikin. Erityishuomio tuli sinisestä luomiväristä ja kimalluksista luomilla.

Saimme kotiin testaukseen uutuustuotteita ja halusin nostaa kassin tuotteista omat suosikkini. Erityisesti ihastuin näihin kahteen luomiväripalettiin. Ihanat pigmentit oli näissä upeissa luomivärien sävyissä. Essencen meikit ovat hinnaltaan edulliset ja sopivat niille, joilla ei ole varaa käyttää paljon rahaa meikkeihin. Luomiväripaletit ovat hinnaltaan alle 9 euroa. Muutenkaan Essencen meikit eivät ole hinnaltaan pilattuja. Olen itse löytänyt sarjasta monta hyvää ja toimivaa tuotetta.Magneettiripset herätti myös mielenkiintoni. Pitää harjoitella näiden käyttöä, kun on joku tilaisuus. Irtoripsillä saa katseeseen aina syvyyttä.Paketissa oli myös mielenkiinnon herättäviä chrome-luomivärejä, joilla voi luoda näyttävän silmämeikin johonkin spesiaaliin tilanteeseen.Tämä meikkivoide pitää testata. Yhdeksän eri sävyä, jotka ovat sekoitettavissa toisiinsa. Varmasti tästä löytyy jokaiselle oma sävynsä. Usein jos sävy on liian tummaa, niin sekoitan sitä kasvovoiteeseen, jolloin saan itselleni sopivampaa. Olen niin vaaleaihoinen, että tarvitsen usein itselleni sen vaaleimman sävyn.Peel off kynsilakka kuulosti mielenkiintoiselta, tämän pitäisi lähteä "repäisemällä" pois. Pistän varmaan kummitytön testaamaan. Tämä on pakko nähdä, että miten toimii.Koskaan ei naisella voi olla mattahuulipunia liikaa. Rakastan punaista huulipunaa ja rakastan mattaa. Tämä pääsee siis heti testiin. Ihanan punainen sävy.Minusta oli taas ihana päästä meikkien maailmaan ja oli ihana päästä muutamien tuotteiden kohdalle huokailemaan, että "onpas ihanaa".

Tuotteitahan löytyy useimmista päivittäistavarakaupoista tai kauppojen kosmetiikkaosastoilta.

Maiju

14 kommenttia:

 1. Oli niin ihanaa, siis oikeasti mieletöntä. <3 Kaikki niin kaunista ja täydellistä ja essencen meikit on hyviä, hauskoja ja kauniita. Oli ihana nähdä ja en kestä sitä känny episodia ja kaikkea muutakin, voi meitä. <3

  Muiskis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoinkin just mesen kautta, että voi, että sitä kännykkäepisodia :) Vain meille voi tapahtua jotain tällaista. <3 Ihana tilaisuus.

   Poista
 2. Noita ripsiä pitää käydä ostamassa. Olen jo pidempään halunnut testailla tekoripsiä ja esim. Kristallikimaran Minnan kanssa tästä kävin keskustelua, että kun on niin hankalia sen liiman kanssa laittaa. Ihanaa myös tuo kiiltävä ja runsas pigmenttinen luomiväri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Kuulemma vaatii jonkun kokeilukerran ennen kuin oppii laittamaan. Harjoitellaan.

   Poista
 3. Vau, mitä luomivärejä! En paljon kosmetiikkaa osta, mutta juurikin viime viikolla hankin hieman täydennystä meikkivarastooni. On meinaan parin kokkareet tiedossa! Essenceä ostin ja olinkin hämmästynyt hinta/laatusuhteesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hinta-laatusuhde on kyllä niin hämmästyttävää. Olen löytänyt niin monta hyvää tuotetta näiltä ja hämmästynyt.

   Poista
 4. Upea meikki ja nainen, sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista
 5. Essencen tuotteissa hinta-laatu -suhde on kohdillaan. Luomivärejä käytän usein ja muitakin tuotteita epäsäännöllisen säännöllisesti. Magneettiripsiä on ihan pakko kokeilla, jospa minäkin saisin ne paikoilleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin on pakko kokeilla. Itsekin otan ajan ja alan testaamaan <3

   Poista
 6. Katselin instasta kuvia tuolta pressistä ja ihastelin niitä. Todella upeat meikit tehtiin teille molemmille Tiian kanssa. Upeita sävyjä ja hohdetta ja mikä parasta ne sopivat loistavasti myös meille keski-ikäisille naisille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, nämä meikit sopivat iästä riippumatta kaikille <3

   Poista
 7. Tuskin maltan odottaa kun noita saa kaupasta! Ihana meikki teillä molemmilla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä pitäisi olla kyllä jo kaupoissa. Jos ei niin sitten lähipäivinä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.