keskiviikko 1. elokuuta 2018

Yllätyshyökkäys hotelliin

Käyn välillä testaamassa ihan vaan huvikseen hotellien aamupaloja. Sain päähäni sunnuntai-iltana, että lähdetään miehen kanssa maanantaina Sokoshotelli Flamingon aamupalalle. Miehellä oli syntymäpäivät ja ajattelin, että hotellissa saa paremmat aamupalat kuin kotona. Näin siis yleensä ainakin normaaliruokavalioiset.  Itsestä en ole aina ihan varma.

Usein lomalle lähtiessä ilmoitan hotelliin etukäteen oman gluteenittomuuteni, mutta nyt päätin katsastaa, että mikä on tilanne ilmoittamatta. Riskillä siis mentiin, mutta välillä elämässä pitää ottaa riskejä. Muutenkin haluan, että minulle ei missään tapauksessa tarjota mitään sellaista, mitä ei muille sitten tarjota. Siksi pelkään etukäteen ilmoittamista, jos joku sattuu tietämään mut etukäteen. Tänä päivänä on muutama hotelliketju, jonka aamupalatarjonta on sellainen, että niihin yleensä luotetaan.

Lähdimme tekemään yllätystarkastusta siis Flamingon hotelliin. Nyt ei edes jännittänyt yhtään. Olin hyvin luottavainen asian suhteen, vaikka en ole koskaan Flamingon hotellissa käynyt.

Henkilökunta oli hyvin auttavaista ja ystävällistä, mistä aina annan vähän ylimääräisiä pisteitä.

Saavuttuamme paikalle kävin ensiksi katsastamassa gluteenittoman vitriinin. Yleensä aloitan aina tuolta vitriinin edestä. Sieltä löytyi useaa eri lajia sämpylää, vuokaleipää, karjalanpiirakoita ja muffinsseja. Erilliset voinapit löytyivät myös vitriinistä. Sen lisäksi viereisellä pöydällä oli kuvun alla muutamaa lajia keksejä, aamiaishiutaleita ja mysliä. Kaikki tarpeellinen siis näytti olevan. Gluteenittomille on tärkeää, että aamupalaleivälle löytyy vaihtoehtoja. Niitä oli useita ja oli kiva kun sai valita. Sen lisäksi annan aina pisteet myös karjalanpiirakalle.  Pyörin vähän ympyrää, jotta löysin sen lämmittämiseksi mikroaaltouunin, mutta sekin kyllä löytyi.Minun pisteet nousevat yleensä myös siitä, että saan myös halutessani gluteenitonta puuroa. Puuro käytiin keittämässä keittiössä.Annoin aamupalalle jo Instagramissa pisteitä 4/5. Mikä on hyvä arvio.

Jos jotain olisin voinut parantaa, niin asioita oli oikeastaan kaksi. Kaurahiutaleet vaihtaisin toisen valmistajan hiutaleisiin, koska näillä hiutaleilla puurosta tulee hieman "limainen" vaikutelma. Sen lisäksi gluteenittomien tuotteiden viereen olisi hyvä hankkia oma leivänpaahdin, koska se lisää leivän maukkautta.

Siis vain pari pientä asiaa olisi muutoslistallani.

Nyt tosin hotellilla on remonttia, joten saattoi olla, että myös tähän asiaan vaikuttaa. Hienosti kuitenkin siis hotelli selvisi yllätystulostani. Asiakas poistui iloisena hotellista ja kiitti asiakaspalvelijaa lähtiessään.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Todella. Hotellien aamupalat on tärkein asia minkä mukaan valitsen yöpymispaikkani.

   Poista
 2. Runsaan näköinen aamiainen ja hyvät pisteet annoit.
  Ihanaa elokuun ensimmäistä iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin hyvät pisteet. Täydet pisteet saa kun kaikki on täydellistä :)

   Poista
 3. Näyttää hyvältä ja tosiaan valinnanvaraa pitää olla kaikille, kiva jos on vaan yksi käntty ja siihen on tyydyttävä, kuka sellaisesta maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me olemme nykyään vaativa asiakasryhmä ja tiedämme tarkkaan sen, että missä majoitumme ja missä emme. ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.