tiistai 25. syyskuuta 2018

Aurinkoa taas näkyvissä

Viimeisten viikkojen aikana on tullut hyvin paljon mietittyä sitä, että mitkä on ne asiat, joista saa voimaa ja mitkä asiat sitten on taas niitä voimia syöneet. Olen yrittänyt keskittää ajatukseni paljon siihen, että kuuntelen itseäni ja olen tehnyt asioita, jotka tuovat mulle energiaa. Olen miettinyt, että teen vain kivoja asioita.

Millaiset asiat ovat energiaa minulle tuoneet viimeisten viikkojen aikana?

Hemmottelua rentoutushoidossa


Ihana Jarna laittoi mulle viestiä juuri silloin, kun voimani olivat minimissään, että "Maiju tuletko mun luokse hemmotteluhoitoon". Tuohon ei voinut vastata kieltävästi, tuo oli se mitä juuri tuolloin tarvitsin. Jarna oli suunnitellut tekevänsä minulle rentoutushoidon, joka sisälsi kolme eri elementtiä. Hoito sisälsi lämminkivihieronnan selälle, kevyen kasvohoidon (alkupuhdistus, tehoseerumi, hieronta, naamio) sekä päänhieronnan. Tämä tehtiin yhteistyössä Lilja Beautyn kanssa. Tämä oli parasta, mitä olisin voinut toivoa juuri tuolla hetkellä. Hoidon hinta on 75 euroa. Silloin kun haluaa itselleen jotain parasta, niin tätä ehdottomasti suosittelen. Tämän hoidon aikana en tehnyt muuta kuin nautin tuosta hoidon tuomasta tunteesta. 
Luontoretket


Yhtenä päivänä lähdimme siskoni kanssa kamerat kaulassa kohti Töölönlahtea. Istuimme kahvilla Sinisen huvilan kahvilan terassilla pitkään ja siitä lähdimme kiertämään Töölönlahden reittiä samalla jutellen ja kuvaten. Rakastan luonnossa liikkumista ja tällaiset retket tuovat sitä hyvää energiaa. Kilometrejä tuli päivän reissulta noin 10. Luonto on yksi parhaimpia asioita mitä tiedän ja luonnosta saa voimaa ja energiaa. Käveleminen on yksi paras tapa poistaa huonoa energiaa. 
Oleilua työhuoneella


Sitten oli päiviä, jolloin lähdin työhuoneelle ilman mitään päämäärää. Asetin patjan työhuoneen lattialle ja tyynyn pään alle. Viereeni otin kirjan sekä muistiinpanovihkon. Laitoin levysoittimen soimaan nostalgisia levyjä. Paras tapa nollata päätään ja koittaa keskittää ajatuksensa vaan tuohon olotilaan. 

Hetkiä ystävien kanssa


Hyvien ystävien kohtaaminen oli viikkojen aikana myös se, mikä kannatteli mua eteenpäin. Hyville ystäville voi sanoa, että miltä todellisuudessa tuntuu. Laurakin meni "shokkiin", kun hän kysyi, että mitä kuuluu ja vastasin jotain mikä ei ehkä oikeasti ollut mun tapaistani. Minä en yleensä "valehtele" omia tunteitani. Huonot fiilikset pitää päästää ulos. Vietin Lauran kanssa mahtavan päivänä aamupaloineen ja shoppailuineen, vaikka fiilis oli vähän mitä oli. Lauran seurassa se kyllä parani. 

Olen aiemminkin kertonut, että valitsen lähelleni ihmisiä, jotka tuovat mulle iloenergiaa. Sellaisten ihmisten kanssa viihdyn ja niistä saan voimani. Huonokin päivä tuntuu paremmalta tällaisten ihmisten seurassa. 
Menneet viikot ovat olleet rasittavia, mutta mikä on nyt parasta? No parasta on se, että olen nähnyt taas auringon. Viimeisten päivien aikana olen taas saanut nauraa ystävien kanssa sydämen kyllyydestä. Nauru ja ilo, siitä sen voimani ammennan. Muun muassa näistä tyypeistä olen saanut voimaa taas eteenpäin. Kiitos Ville, Laura ja Tiia. 
Kiitos teille kaikille, jotka olette tavalla tai toisella mua vaikeiden viikkojen aikana lähestyneet. Olen kiitollinen siitä, että kaikki tuntuu jo nyt paljon paremmalta taas. Olen kiitollinen siitä, että olette olleet tukena silloin kun en ole jaksanut. Nyt taas hymykin on jo palannut ja olen löytänyt taas tavan nauraa enemmän. Kiitän myös lähimpiä työkavereitani, nekin on juuri niitä parhaita.

Otan pieniä askeleita eteenpäin ja tiedän, että mitä pitää välttää ja mistä pitää osata nauttia. 

Maiju


24 kommenttia:

 1. Maiju <3 ihanaa, jos on parempi fiilis. <3 Niin se on, että ihmisistä saa paljon voimaa ja energiaa, hyvistä sellaisista, kuten te kaikki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kiitos sinullekin siitä meidän mukavasta päivästä työhuoneella <3

   Poista
 2. Ihanaa että elämä voittaa ja nauru palaa. Lukijasi😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haluan aina uskoa, että synkimmänkin pilven takaa paistaa aina aurinko <3

   Poista
 3. Voi miten kiva lukea tämä postaus! Joskus meillä vaan on niin kiire, että se tärkein eli itsensä kuunteleminen unohtuu. Onni on silloin omata sellaisia ystäviä - ja niin kuin sinulla työkavereita, jotka uskaltavat sanoa, että nyt stop <3 Onnea ovat myös ne ihmiset, jotka meitä sieltä alhon suosta nostavat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Joskus tietää omat rajansa, mutta taistelee kuitenkin sitä vastaan ja toivoo, että jaksaa. Onneksi mulla on lähipiirissä niitä ihmisiä, jotka antavat mulle voimaa silloin kun sitä itse tarvitsen. <3

   Poista
 4. Oon ollut kans pari kertaa kuumakivihieronnassa, se on ihanaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mullekin tämä oli toinen kerta.Molemmat ovat olleet erilaisia hoitoja. Tämä oli niin ihana ja tuli juuri oikeaan aikaan <3

   Poista
 5. Hei ihana Maiju ❤️������������
  Tsemppiä, valoa ,rakkautta ja energiaa sun elämään ❤️❤️��������❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anssi. Voimaa, valoa ja rakkautta tarvitaan aina elämässä <3

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kun antaa itselleen vähän aikaa ja miettii, että mitkä asiat tuovat sitä energiaa, niin lääke on siinä <3

   Poista
 7. Ihanaa että olet saanut uutta virtaa. Kasvoistasi näkee että elämä voittaa pikkuhiljaa taas. Kyllä se siitä🤗☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeasti se kasvoista näkyy. Hymy alkaa pikkuhiljaa taas löytymään ja ilme piristyy <3

   Poista
 8. Onpa kiva kuulla, että voit jo paremmin <3 Aivan ihana kuva sinusta ja Tiiasta muuten <3

  VastaaPoista
 9. Ystävät on kyllä terapiaa! Iloisia päiviä sinulle💕💕

  VastaaPoista
 10. Voin vain kuvitella, kuinka raskasta sinulla on ollut. Oman äitini sairastuessa Parkinsoniin ja hänen myöhemmät kaikkein vaikeimmat vuotensa sattuivat sinänsä onnekseni kuopukseni vauva- ja taaperovuosiin. Silloin en voinut edes harkita paluuta töihin, koska vähintään kerran viikossa vietimme päivän äitini apuna sairaalassa ja toinen arkipäivä viikossa kului hänen asioitaan soitellessani. Jos siihen olisi yhdistynyt raskas työ, olisin varmasti palanut loppuun minäkin.

  Kauhea tuo lääkärin asenne ja toivottavasti löysit asiallisemmin suhtautuvan. Ihana kuulla että sinulla menee nyt paremmin taas.

  Toivon sinulle voimia ja äidillesi virkeyttä. Mukavaa syksyä <3

  Ei-Leen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tällaiset asiat vaativat omat voimavaransa. Ei oikein kykene huitelemaan sekä äidin luona ja sitten koittaa täysillä vetää töissä yli äärirajojensa. Lääkärin asenne oli paska ja kaivertaa vieläkin. En enää mennyt lääkäriin. Olen muutenkin sellainen, että lääkäriin menen vasta kun on oikeasti viimeinen hetki. Nyt nousi taas kynnys sinne. Nyt omin ja ystävien avulla eteenpäin <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.