perjantai 19. lokakuuta 2018

I love me messujen tunnelmia

Kävimme Tiian kanssa tänään I love me -messuilla. Tänä vuonna messuiltiin rennolla otteella. Viiden vuoden ajan olen tehnyt näillä messuilla tiiviimpää yhteistyötä, mutta tällä kertaa menimme ihan omien mieltymysten mukaan ilman yhteistyön aiheuttamia paineita.

Messut olivat täynnä uusiin tuotteisiin tutustumista, tuttujen ja tuntemattomienkien kanssa kohtaamisia. Tämä on aina messujen parasta antia.

Maiju pakottaa on sellainen ystävien kanssa vähän "naureskeltu" juttu. Jouduin vähän Tiiaa suostuttelemaan tämän puvun päälle pukemisen kanssa. No viisi minuuttia naurua oli kuitenkin sen väärtti. Näitä pukuja oli myynnissä Cypershopin pisteellä.
Klingelin verkkokaupan kanssa olemme tehneet yhteistyötä useampaan kertaan. Siitä syystä meidät oli kutsuttu heidän osastolleen. Minä iskin silmäni tähän kaunottareen. Kulta ja musta, siinä vasta ihana yhdistelmä.Drag Sheilaan törmäsin useampaankin otteeseen messuilla. Sheila on tavattavissa Make up Foreverin osastolla tekemässä Dragin meikkidemoa sekä pyörittelemässä onnenpyörää. Käykäähän moikkaamassa Sheilaa.Yope-tuotesarja on tulossa myyntiin Sokokselle joulumyyntiin. Nyt kuitenkin sarjaa oli messuilla myynnissä. Tuotesarja näytti juuri sopivan hassulta.Teimme Tädit tubettaa kanavalle videon messupäivästämme. Videolla on aistittavissa meidän päivän tunnelmat:


Taidan vielä lauantaina mennä vähän katsastamaan messuja lisää.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Voi - olisi ollut kiva nähdä messuilla mutta tällä kertaa messut jäivät väliin: pidin tärkeämpänä käyttää lomapäivät äidin luona kyläilyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, asiat pitää laittaa tärkeysjärjestykseen <3

   Poista
 2. Kiva että teillä oli antoisat messut. Harmittaa että ne itseltäni jäävät väliin. En ole koskaan käynyt noissa ja nytkin lepään kotona flunssan vuoksi. Mutta ensi viikolla koittaakin sitten kirjamessut 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensi vuonna voi yrittää sitten näillekin messuille. Itsekin piipahdan kirjamessuilla <3

   Poista
 3. Vitsit, ois ollut niin kiva nähdä st ja Tiia! Ehkä ens vuonna sit ^_^ Nuo Yopet oli niin supersuloisia <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta on varmasti vaikea bongata tuttuja :) Ihmettelin kuinka muutamat siinä onnistuivat :)

   Poista
 4. Vähänkö oli hei taas ihanat messut ja mitä ihmiskohtaamisia <3 Kiitos Maiju rakas ihanasta päivästä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä messuilla kohtaa aina tuttuja ja tutustuu uusiin. Kiva kun olit perjantain kanssani.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.