sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Jos sinulla on päämäärä, löydät tavan toteuttaa sen

Yhteistyössä KasvuStoorin kanssa


Unelmat on tehty toteutettaviksi. Itse uskon unelmoimiseen ja siihen, että kun asioita kirjaa ylös, ne toteutuvat joskus. Jos unelmoimisesta maksettaisiin, voisin tehdä sitä työkseni. Tällä hetkellä keskityn haaveilemaan isosti ja unelmoimaan suuresti. 

Nykyään haluan valita kalenterikseni vuosittain sellaisen, jossa on joku ajatus tai teema. Haluan, että kalenterilla on sydän. Instagramissa seuraan Kasvustooria ja sitä kautta törmäsin myös heidän ensi vuoden kalenteriin. Kun kalenterin sivuja vilahti siellä kasvoilleni tiesin, että tässä on se mun ensi vuoden kalenterini. Olen ennenkin sanonut, että uskon sanojen kantavaan voimaan. Jos uskot oikein vahvasti, niin asiat käyvät toteen. 


KasvuStoori koseptin takana kaksi yrittäjänaista Tarja Pursiainen ja Merja Pesonen. Merjan tunnenkin ennestään erinäisistä asioista ja ollaan joskus jotain yhdessä tehneetkin. 

Nämä naiset päättivät perustaa KasvuStoorin, koska he molemmat uskovat tavoitteiden saavuttamiseen ja unelmointiin. Koska monet haaveilevat asioista, mutta jostain syystä haaveet jää usein sille asteelle, että ne eivät lähde liikkeelle, nämä naiset päättivät antaa helppokäyttöiset työkalut juuri tähän tarpeeseen. Kalenteri syntyi juuri siitä ajatuksesta, että nämä naiset haluavat auttaa ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja unelmansa, olivat ne sitten pieniä tai suuria. Tarja ja Merja haluavat tuottaa iloa juuri heille, jotka haluavat inspiroitua, innostua ja tehdä asioita. Nyt siihen löytyy kalenterista avaimet. 

Kasvustoorin kalenterista löytyy lisätietoa täältä.  Kalenteria on myynnissä Suomalaisissa Kirjakaupoissa ympäri Suomen, muilla KasvuStoorin jälleenmyyjillä ja KasvuStoorin verkkokaupassa


Kalenteri on saatu blogin kautta testiin. Itse olen jo valmiiksi miettinyt omia tavoitteitani ensi vuodelle. Ensi vuodesta tulee suurten tavoitteiden vuosi. Näin olen päättänyt. Kaivan kohta kynän kauniiseen käteen ja alan kirjaamaan tavoitteitani. 

Maiju

10 kommenttia:

 1. Tykkään itse enemmän kunnon paperikalentereista kuin sähköisistä kalentereista, vaikka sellaistakin tulee käytettyä. Ihania tällaiset vähän laajemmat kalenterit, joissa on syvyyttä ja jonkinlaista päiväkirjamaisuutta ikään kuin eteenpäin:)
  Kivaa uutta viikkoa Maijua<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen ollut paperikalentereiden vankkumaton kannattaja. Tosin nyt jo parin vuoden ajan olen harjoitellut myös sähköisen kättöä. Paperiseen saa kuitenkin elävyyttä enemmän.

   Poista
 2. Tämä kalenteri on ihana! Minulla kävi tuuri kun voitin kalenterin tuulannelin arvonnasta. Nyt pitää miettiä ja harkiten laittaa niitä tavoitteita ja unelmia kalenteriin. Kalenterissa on ihanaa se, että se elää ja tsemppaa koko ajan mukana. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen kalenteri, enemmän kuin kalenteri. Pistää myös mietitmään niitä omia tavoitteitaan.

   Poista
 3. Mulla on vielä kalenteri ensi vuodelle hankkimatta, joten harkitsen ehdottomasti tätä! Mä olen myös sen verran "vanhanaikainen", että paperikalenteri toimii mulla edelleen paremmin. Jotenkin se on vaan niin paljon selkeämpi itselle :)

  VastaaPoista
 4. Tuollainen motivoiva kalenteri voisi olla itsellenikin kiva. Aina pidän pientä tavallista kalenteria mukanani, vaikka paljon kirjaan myös puhelimen kalenteriinkin asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olisi. Siinä pitää vähän miettiä, että mitä haluaa elämältään ja miten niitä asoita voisi työstää ja päästä kohti unelmia. Minä olen niin valmis aina unelmoimaan <3

   Poista
 5. Mulla on myös tuontapainen kalenteri ensivuodelle, tykkään ajatuksista/mielelauseista ja voimalauseista. Paperikalenteri rules!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, nyt vaan tehdään tuosta seuraavasta vuodesta se parempi vuosi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.