torstai 25. lokakuuta 2018

Niin karmeat bileet

Oletteko koskaan olleet karmeissa bileissä? Itse en ole koskaan ollut. Nyx Cosmetics järjesti tiistai-iltana bileet,  jotka oli ihan karmeet, siis hyvällä tavalla karmeet. Kyseessä oli Nyxin Halloween bileet.

Kivaa oli, että ihmiset olivat pukeutuneet teeman mukaisesti. Itse rakastan teemabileitä ja rakastan pukeutua usein juhliin teeman mukaisesti. Aina vaan jos kutsussa toivotaan teeman mukaista pukeutumista, niin olen heti mukana. Meidän menossa oli mukana Tiia, Linnea von Kattendam, Souliina ja minä.
Aloin valmistautumaan iltaan työpaikalla eli vaihdoin iltaa varten vaatteet ennen kuin lähdin seuraavaan kohteeseen. Ostin kesällä Villeltä hänen Talentissa vuonna 2011 käyttämän bleiserin, jonka hän on omin pikkukätösin koristellut. Tiesin, että tulen käyttämään bleiseriä jossain teemajutuissa ja näin pian löysin sille käyttöä.Sain Pink Monkeystä teeman mukaiset raapivat kissat -sukkikset, jotka sopivat asuuni täydellisesti. Olen joskus aiemminkin hankkinut nämä kissasukkikset johonkin asuuni. Sukkahousuja löytyy isommillekin tytöille.Töiden jälkeen kävimme Villen kanssa syömässä ja siitä sitten suuntasimme Villen työhuoneelle viimeistelemään tyyliämme. Minä olin heti melkein valmis ja Ville joutui aloittamaan tyhjästä muuntautumisensa Linneaksi. Tässä Ville ennen muuntautumistaan.Meikin tekemiseen ja muuntautumiseen noin liki kaksi tuntia. Tämä johtui varmaan häiriötekijöistä ympärillä.Parin tunnin päästä Linnea von Kattendam oli päästetty irti. Minä niin rakastan tuota Villen hahmoa. Linnea on oikein ladyjen lady.Tiesittekö muuten, että Ville on monilahjakas? Hän on myös kuva-artesaani. Tämä taulu on hänen maalaamansa.Peruukkiani koristi myös teeman mukaisesti hämähäkit.
Juhlat järjestettiin Svenska Klubbenilla. Talo täyttyi hyvin pian monenlaisista karmeista vieraista. Tapasimme muun muassa Ladyclapbacin, jolla oli oma rakaskin mukana. Täytyy sanoa, että välillä nauroimme ja välillä olimme kauhusta jäykkinä muiden vieraiden edessä. Linnea suositteli aika monelle vieraalle lisävitamiinien käyttöä, koska monilla näytti olevan muun muassa aika pahoja iho-ongelmia.Ehdoton lempparini oli tämä vieras. Hän sai minut melkein sydänkohtauksen partaalle. Ihan mieletöntä heittäytymistä. Ihan kuin suoraan jostain kauhuleffasta.
Vierailimme muun muassa ruumisarkussa. Hieman oli pelottavaa hommaa.Olemme muuten avanneet Villen kanssa YouTubeen yhteisen kanavan Tsemppipeukut. Tulkaa seuraamaan meidän positiivista menoa ja tilatkaa kanava. Tsemppipeukut kanavalla voittte nähdä videon muodossa illan tunnelmia. Kaikki se karmivuus tulee paremmin esiin videolla.

Kun olen jo tämän ikäinen, että oma sänky viehättää kello 22.00 jälkeen enemmän kuin mikään muu, niin täytyy sanoa, että etukäteen jo hieman kauhistutti kello 23.00 kestäneet juhlat. Kotona olin tiistaina kello 23.30 ja nukkumaan meni puolen yön jälkeen.

Keskiviikkoiltana sitten uni maistui jo kello 20.00 jälkeen. Joten univelkoja voi kuitata sitten toisena iltana.

Ilta oli todella ihana. Tullaan toistekin, jos vaan kutsutaan. Ihanan karmeat oli juhlat.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Oli niin karmeet juhlat kyllä. <3 Hassua, että tänään törmäsin Villeen. <3 Nyx kyllä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kerrassaan karmeat :) Mäkin kerran törmäsin todella hassusti tuohon Villeen kaupungilla, ettei se vaan stalkkais meitä :) Nyx on ihan omaa luokkaansa <3

   Poista
 2. Ihan kauhistuttavan ihastuttavat bileet :) Linnean kanssa varmasti bileet kuin bileet ovat hauskoja :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.