tiistai 30. lokakuuta 2018

Punaiset kynnet on klassikot

Kynnet yhteistyössä BeArt studion kanssa

Ajatus uusista kynsistä syntyy usein jonkun tietyn tulevan tapahtuman teemasta. Mietin etukäteen, että mitä on tulossa ja mihin vaatteisiin aion pukeutua seuraavan kuukauden aikana. Tällä kertaa syntyi taas ajatus punaisista kynsistä, koska oli tulossa Halloween. Lila ja punainen sopii hyvin yhteen, joten niistä ajatuksista sitten lähti lokakuun kynnet syntymään.

Tiedän, että Jana innostuu aina kovasti punaisista kynsistä. Hän rakastaa punaista väriä kynsissä. Siksi on kiva ilahduttaa joskus myös Janaa. Kuitenkin haluan aina sen pienen silauksen kynsiini jotain. Tällä kertaa nimettömään istutettiin iso timantti. Kovasti on tullut kommentointia, että tuo iso timantti tuo monille mieleen Prinsessa Dianan sormuksen. Monet ovat pohtineet sitä, että miten tuo timantti pysyy kynnessä kiinni. Sanon aina, että jos Jana jotain kynteen laittaa, niin se kyllä pysyy kiinni siinä kuin tauti.

Kynsiä valitessa yleensä pitää miettiä myös kynsien kuvauksellisuutta. Olen jo oppinut tietämään sen, että mitkä kynnet tai mitkä värit näyttävät Instagramissa hyviltä. Punainen väri toimii aina. Punainen väri on niin klassikkoKävimme Real Tekniquesin siveltimien lanseeraustilaisuudessa ja sielläkin kynnet pääsivät oikeuksiinsa kukkakimppua kuvattaessa.Kun kuvasin uuden gluteenittoman suklaan gluteenittomaan ryhmään, niin sain vähän leikkimielistä kuittailua, että katse kiinnittyi ensiksi kynsiin. Sattumaako?Jotenkin nyt tuntuu siltä, että seuraavat kynnet saavatkin sitten kultaisen sävyn, aina pitää miettiä etukäteen, että mitä seuraavaksi on tulossa.

Mitä tykkäätte?

Maiju

2 kommenttia:

 1. Tykkään ja tykkään aina noista blingbling jutuista kynsissä myös.
  Ihanaa tiistaita sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Timantteja ei koskaan voi olla elämässä liikaa ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.