torstai 1. marraskuuta 2018

Hehkua kasvoille Lumenen tuotteilla

Lokakuun lopulla on taas innostuttu käymään erinäisissä tilaisuuksissa. Nyt on ollut liian paljon kivoja tilaisuuksia, joille ei ole taas osannut sanoa ei. Olen koittanut vakuuttaa, että olen vähentänyt paljon presseissä käyntiä, mikä onkin totta. Kun sain kutsun Lumenen kauneushetkeen, se kuulosti siltä, että sinne on vaan pakko osallistua.

Kyseessä oli hetki, jossa jokaiselle sisällöntuottajalle varattiin oma hetkensä ja tehtiin yksilöidysti meikki itselle sopivilla tuotteilla. Rakastan juuri tällaisia juttuja, joissa mietitään, että mikä sopii juuri sinulle. Meikin jälkeen pääsimme vielä ammattilaisen kuvattavaksi.

Olin varannut oman aikani torstai-iltapäivälle. Ihan vahingossa sattuikin niin, että Tiian aika oli ennen minua ja pääsimme treffaamaan pikaisesti lennossa.Lumenelta on tullut Invisible Illumination Instant Glow sävyvoide, joka sisältää kosteuttavia ominaisuuksia, joten sopii siten hyvin kuivalle kuin kosteusköyhälle iholle. Tämä meikkivoide oli niitä uutuuksia, joita Lumene halusi meille esitellä. Sävyvoide lupaa kosteuttaa ja luoda iholle kuulaan, raikkaan tuntuisen ja virheettömän lopputuloksen. Itse otin heti tilaisuuden jälkeen tuotteen testiin. Tuotetta on saatavilla kolmessa eri sävyssä.

Toinen uusi tuote, minkä Lumene halusi meille esitellä oli Lumene Nordic Noir Birch Black Mascara, jolla luvataan luoda kauniit erotellut ripset. Ripsiväri sisältää hiilipigmenttiä ja sen avulla ripset saa näyttämään intensiivisen mustilta. Harja on suunniteltu niin, että kaarevan muotoilun avulla ripset saadaan taipumaan kauniisti. Uskomatonta tämä toimi. Ripsivärikin lähti heti käyttöön.Eevis Liedes loihti kauniin meikin. Päätimme Eeviksen kanssa rohkeasti vaihtaa vähän värimaailmaa. Ehdotin Eevikselle, että mitä jos meikin sävy olisikin ruskea. Halusin kokeilla sinisten silmien korostamista erilaisin sävyin kuin yleensä. Lopputulos oli upea.Itse en ollut koskaan testannut tätä Invisible Illuminationin valopisaroita. Ihastuin tähän tuotteeseen ihan heti, kun tätä levitettiin poskilleni. Niin kaunis hehku tuli kasvoille, sitä monet tiedustelivat myös Instagramissa, että mistä tuo hehku tulee.Ihastuin myös tähän saman sarjan Concealeriin, jolla pystyy peittämään ihovirheitä. Tummat silmänaluset peittyivät tällä tuotteella hyvin.Kuvat meikkauksen jälkeen otti Mona Salminen. Olin iloinen näistä kuvista, sillä näissä nousi esiin hyvin se oma persoona.

Kiitos Lumenelle kauneushetkestä. Oli kiva päästä etsimään juuri itselleen sopivat tuotteet ja löytää uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia tuotesarjasta. Keväällä  jo ihastuin Lumenen hoitoveteen. Tuntuu, että ilman sitä, ei aamu lähde enää käyntiin eikä ilta pääty. Jos jonkun kauneustuotteen haluaisin neuvoa ihmiselle, joka ei muuta käytä, niin suosittelen aamuin illoin kasvoveden käyttöä. Kun sitä tekee vähän aikaa, niin ilman ei enää osaa olla.

Maiju

12 kommenttia:

 1. Voi miten pirteä ja kaunis rouva siellä <3

  VastaaPoista
 2. Tiia, olen aivan hurahtanut noihin valopisaroihin! Minulla on se Nordic Light Instant Illuminizer Rosy Dawn. On niin taikaa kun pudotan sitä kämmenelle tavallisen meikkivoiteen joukkoon, vähän sekoitan ja sitten levitän kasvoille. Tässä tuote, joka on ihanaa antaa myös lahjaksi♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin Tiian kanssa innostuttiin, mutta vasta nyt. Pitää ensiksi itse kokea tuo hehku, jotta tapahtuu tämä herääminen <3

   Poista
 3. Näytätte ihanilta Tiian kanssa ja wautsi noita sinun kuvia. Olet Maiju upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, näiden tuotteiden avulla oli helppo hehkua ja saada upeita kuvia.

   Poista
 4. Todella hyvännäköinen lopputulos:) Ihanat kuvat, olet kyllä valovoimainen<3

  VastaaPoista
 5. Nämä pisarat on olleet mulla käytössä siitä asti kun ne lanseerattiin osana uutta Lumenea ja nyt vasta on 2/3 pullosta käytetty! Ihan törkeän pitkäkestoinen tuote ja aion kyllä uuden ostaa heti kun tämä loppuu - ja sävy Rosy Dawn on kyllä näistä ehdottomasti paras. Myös tuo peitevoide on ihanaa vaihtelua mattapinnan tuoville versioille. Tuo uusi purkkimuodossa oleva pohjatuote mua kiinnostaa erittäin paljon enkä malta odottaa että pääsen suomeen ja sitä testaamaan!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin kestää kauan. Kun yksi tippa saa jo tuon hehkun kasvoille. Nyt vasta pääsin testaamaan tippoja, parempi myöhään kuin ei ollenkaan <3

   Poista
 6. Sä suorastaan hehkut kuvissa ♥ Lumenen valopisarat ovat mun luottotuote, jos unohdan niitä laittaa niin huomaan heti että jotain puuttuu. Aivan ihana tuote!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden ansiosta heräsin etsimään lisää hehkua tuovia tuotteita. Valo on se sana, jonka avulla saadaan hehkua enemmän. Olen kyllä jo muutaman vuoden käyttänyt HD-meikkvoidetta, mutta tämä oli mulle uusi juttu <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.