sunnuntai 4. marraskuuta 2018

Kultaa, mustaa ja hopeaa

Yhteistyössä Klingel -verkkokaupan kanssa

Kerroinkin muutama viikko sitten siitä, että kuinka kävimme Klingelin ständillä pari viikkoa sitten messuilla. Olemme aiemminkin tehneet heidän kanssaan yhteistyötä ja sen tiimoilta kävimme osastolla miettimässä, että löytyisikö jotain näkökulmaa taas yhteistyölle. Itse olen sellainen, että mulla pitää olla joku ajatus, ennen kuin haluan tehdä yhteistyötä. Tällä kertaa se ajatus syntyikin heti osastolle päästyämme. Minulla on ollut jo jonkin aikaa hakusessa mekko seuraavan viikon tapahtumaan  ja siellä henkarissa se etsimäni mekko sitten roikkui. Kulta-musta mekko siellä roikkui ja tiesin heti, että siinä se oli. Postauksessa esitellyt mekko ja korut on saatu Klingeliltä. 

Olin käynyt jo viikkoja hipelöimässä kaupoissa juhlamekkoja ja kokeillutkin niitä, mutta mikään ei vaan ollut jostain syystä tuntunut oikealta. Kun näin tämän kulta-mustan mekon tiesin, että se oli juuri tämä. Messuilla oli vain yksi näytemekko ja sitä ei päässyt kokeilemaan, kun ei ollut oikeaa kokoa. Kyselin kovasti, että onko tämä normaalia kokoa ja sitten päätin ottaa riskin ja tilata sen koon mikä tuntui omalta. Sitten jäin vaan jännittämään, että onko se oikea koko. Kukkakuvioinen Amy Vermontin kultamekko löytyy Klingelin verkkokaupasta täältä.

Torstaina olin liikenteessä ja sain tekstarin, että nyt on postia tulossa. Postin noutaminen jäi perjantaille ja sitten jäin enää jännittämään, että oliko koko oikea. Mikä ilon ja onnenpäivä olikaan, kun vedin mekon päälleni ja se oli just eikä melkein oikeaa kokoa.

Tilasin samaan pakettiin myös korvakorut ja kaulakorun. Korvakorut olivat hieman tummemman punaiset, kuin odotin niiden olevan, mutta ne sopi kuitenkin hyvin tämän kullan väriin. Kaulakoru istui myös hyvin asuun.Perjantaina kävin myös Miikan luona ja otin myös uuden sävyn hiuksiini. Hieman alkuun mietin, että miten yhdistyy kulta ja hopea, mutta päätin taas vaan luottaa vaistooni. Hiukset ehtivät viikossa vielä hieman haalistua, joten uskon, että tästä tulee ensi viikon lauantai-iltaan ihan täydellinen yhdistelmä. Kokonaisuuteen tulee vielä kaikkea muutakin kivaa, joten odottakaahan vaan, että millainen nainen täältä kuoriutuu lauantai-iltaan ensi viikolla. Ensi viikolla sitten kuulette, että missä oltiin ja mitä tehtiin.Tässä siis esimakua uudesta mekosta ja uusista hiukista. Katsotaan mitä ensi viikolla onkaan tulossa. Tätä iltaa on odoteltu jo niin kauan ja ihan mahtavaa on tulossa.

Ihanaa sunnuntaita kaikille.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Ihana uusi tukka ja tuo mekko istuu kuin nenä päähän, wau!

  VastaaPoista
 2. Maiju, eikö sun pitänyt olla vaateostolakossa:) Minä lähetin sen sun jutun sisarelleni ja kehoitin häntäkin seuraamaan sinua.

  Tuo on upea juhlamekko ja myös aivan eri tyyliä kuin aiemmin esittelemäsi. Pidän♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostolakko alkaa vuoden vaihteesta. Nytkin ostan vain jos on tarve. Edellinen juhlamekko on viiden vuoden takaa 😀 tämä oli nyt muutenkin yhteistyö. Ensi vuonna mietin mitä teen yhteistöiden kanssa 😅

   Poista
 3. Vau, mikä mekko! Upeasti kaikki sopii yhteen! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Näytät upealta ja mekko on ihastuttava! Nykyäänhän on trendikästä yhdistellä eri metallin sävyjä.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin uskon. Hopea ja kulta yhdistyy ihan hyvin ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.