lauantai 17. marraskuuta 2018

Kultaa suoraan sydämeen

Alkusyksystä kävimme ystävän kanssa ohimennen Marimekon myymälässä ja näin silloin siellä tämän ihanan kultaisen unikkopuseron. Marimekon kultakuosinen unikkopusero jäi kummittelemaan mieleeni. Minua ei helpottanut ollenkaan se, että tätä puseroa alkoi näkymään yhden jos toisenkin päällä sosiaalisessa mediassa. Mitä enemmän sitä näin, niin sitä enemmän se minua kiusasi.

Viime viikolla kävelin Aleksanterinkatua pitkin ja päätin käydä vähän hipelöimässä kyseistä puseroa. Ajattelin, että ainahan sitä voi käydä kokeilemassa. Tiedän sen, että kun käy kokeilemassa, niin silloin se on yleensä menoa. No kokeilin ja päätin sitten ostaa sen itselleni synttärilahjaksi, koska mulla on ensi viikolla synttärit. Toiseksi mulla on lupa ostaa vielä tämän vuoden puolella. Ensi vuoden puolellahan mulla on se vaatteiden ostokielto. Mietin juuri, että onneksi tämä kiusaus tuli vielä tämän vuoden puolella. En tiedä, että miten olisin voinut tämän tahtojen taistelun voittanut, jos mulla olisi ollut ostokielto päällä.

Parasta on se kun ostaa itse lahjansa, niin saa sellaista mitä haluaa. 


Olimme menossa Starsquadin Dinner Show:ta katsomaan seuraavana iltana ja ajattelin, että uusi pusero käy hyvin iltaan. Illan menossa oli mukana ystäväni Ville alias Linnea von Kattendam. Liput oli saatu illan show:hun.

Iltaan kuului dinneriä ja show:ta sopivassa suhteessa vuorotellen.Illan päätteeksi kävimme vaihtamassa pari sanaa illan päätähden kanssa. Krista Siegfrids on hyvä esimerkki siitä, että kuinka vedetään hyvällä energialla show alusta loppuun saakka.Jostain syystä tähän loppusyksyyn on osunut näitä "iltamenoja" jo useita, vaikka yleensä en jaksa tällaisiin osallistua. Kuitenkin jostain syystä näistä olen saanut hyvää energiaa muuten vaikeaan syksyyn.

Kiva ilta siis oli ja kivat oli energiat.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Pusero on ihana ja ymmärrän et ostit, hiukan koukutti itseänikin. Nuo myymälät on vaan hiukan etäällä ja sovittaa olisin halunnut. 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pitää ehdottomasti kokeilla. Jos normisti valitsen koon XL, niin tässä valitsin koon M. Reilu mitoitus siis kyseessä. Koossa L oli hihat ihan liian pitkät minulle.

   Poista
 2. On upea paita ja näin ennen kuin näitä alkoi näkyä somessa,niin yhen myymälän rekin päällä.Omivat tulossa seuraavana päivänä myyntiin.Tästä tullenee klassikko.

  VastaaPoista
 3. On upea paita ja näin ennen kuin näitä alkoi näkyä somessa,niin yhen myymälän rekin päällä.Omivat tulossa seuraavana päivänä myyntiin.Tästä tullenee klassikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin bongattiin tämä heti uutuuttaa rekissä Marimekon myymälässä ja se iski heti verkkokalvoille :)

   Poista
 4. Ihana pusero, vaikka yleensä en ole kullanvärisen ystävä. Mutta tuohon puseroon se kuuluu ehdottomasti ja korvikset täydentävät hienosti musta/kulta-kokonaisuutta.
  Voihan olla että hopeanvärisenäkin tuo pusero olisi ollut tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt bongasin juuri Lindeksissä tähät sopivat täydelliset korvikset, vielä en ostanut, mutta ehkä ostan :) Katsotaan, jos hopeakin tulee vielä myyntiin, ei voi tietää.

   Poista
 5. Tuo pusero ja sinä - olette täyttä kultaa!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.