torstai 29. marraskuuta 2018

Onni on omistaa ystävä, joka tuo sun parhaat piirteet esiin

Muistan vieläkin sen päivän vuosikymmeniä sitten, kun tämä ystäväni muutti samaan taloon, kuin missä itse asuin. Ystäväni Pian kanssa tunsimme heti syvää sielujen sympatiaa. Muistan, että Pia oli kaikille hyvin mukava ja hänen kanssaan oli helppo tulla toimeen. Siitä syntyi jotain mitä on kantanut tähän päivään saakka. Välissä oli vuosia, että emme nähneet, mutta kun taas saimme yhteyden, niin sen jälkeen ystävyys on pitänyt.

Tämä ihana Pia-ystäväni osaa tehdä taikoja ja niitä hän teki minulle viime viikolla. Olin jo hyvissä ajoin varannut häneltä aikaa, jotta saisin itselleni tärkeänä päivänä hyvän lookin itselleni. Vuosien aikana Pia on loihtinut minulle todella ihania tyylejä jos mihinkin tilaisuuteen.  Joka kerta olen ollut ihan wau-fiiliksissä. Niin myös tälläkin kertaa.

Pia on maskeeraaja ja tehnyt vuosia töitä freelancerina teatteri-maskeerajana. Varmasti juuri tuolta saralta hän on oppinut katsomaan minuakin aina kokonaisuutena. Kerron hänelle, että mihin olen menossa ja mitä ajattelin pukea päälleni. Sitten Pia alkaa miettimään, että millaisen kokonaisuuden loihtisi minulle. Niin tälläkin kertaa. Laitoin kuvaa hänelle paljetti-mekostani ja kerroin, että mihin olen menossa - siitä se ajatus taas sitten lähti.

Saavuin Pian luokse luonnonkauniina. Pia lähti siitä, että hän kiharsi minun maailman lyhyimpiin hiuksiini kiharoita. Tämän jälkeen hän siirtyi meikkaamaan kasvojani. Pia on yksi parhaimpia meikkaaja mitä tiedän. Hän saa loihdittua aina minun parhaimmat puoleni esiin. Silmät tulevat upeina esiin ja kaikki on aina lopussa niin täydellistä.

Lauantai-iltana Pian meikkaus sai paljon todella ansaittua kehua.Lauantaipäivänä juhlistimme päivää pukeutumalla oikein kimaltavasti. Mekosta on tullut paljon kysymyksiä somessa. Siitä sen verran, että minulla ja Tiialla oli pitkään hakusessa paljettiasut. Jossain vaiheessa Tiia oli bongannut Elloksen sivuilta, että siellä olisi meidän tyyliset mekot. Hän tilasi omansa ensin ja laittoi mulle viestiä ja tilasin heti omani. Näin saimme kauniit ja näyttävät mekot, joille varmasti tulee jatkossakin käyttöä.

Pia toimii freelancerina meikkaus- ja maskeeraushommissa, joten hänelle voi tarjota keikkoja, joita hän ottaa vastaan mielellään. Minun kauttani voi Pian yhteystietoja kysellä. Hänellä on pitkä kokemus maskeerauspuolelta sekä asiakaspalvelukokemusta löytyy myös.

Voin lämpimästi suositella tätä ihanaa naista. Naista, jolla on sydän paikallaan ja hän on aina valmis auttamaan sitä, joka apua tarvitsee.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän upea look ja sopii sinulle todella hyvin <3
  On ihanaa, kun ammattilainen tietää mitä tekee, ja voi hyvillä mielin antautua toisen käsiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, todellakin on ihanaa kun ystävä tuntee sut ja tietää, että mikä voisi sinulle sopia <3

   Poista
 2. Pia on tosiaan loihtinut upeasta sinusta vieläkin upeamman!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ja todellakin kaikki osui niin kohdalleen <3

   Poista
 4. Siis tuo meikki on täydellinen ja hiuksetkin niin kauniisti! Taitava ystävä sinulla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hänellä on kyky nähdä sinun parhaat puolensa ja korostaa niitä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.