tiistai 20. marraskuuta 2018

Suosin hemmottelulahjoja

Kasvohoito yhteistyössä Lilja Beautyn kanssa

Olen keskittynyt viimeisen vuoden aikana yhteen kasvohoitolaan. Sanon aina, että myös kauneushoidoissakin etsii sitä omaa hoitajaa, joka sitten hemmottelee sinua päästä jalkoihin. Minä löysin omani noin vuosi sitten työkaverini kautta. Löysin Jarnan.Vuoden aikana olen käynyt jo monta kertaa Jarnan luona. Milloin minulle on tehty kasvohoitoa, milloin olen käynyt mikroneulauksessa ja milloin olen käynyt meikkauksessa sekä myös kuumakivihieronnassa. Monenlaisia muitakin hoitoja olen ehtinyt kokeilemaan Jarnan kanssa.

Mielestäni on tärkeää löytää itselleen se ihminen, jonka kanssa synkkaa ja voit sitten vaan rentoutua hoidoissa. Olen kehunut usein Jarnaa siitä, että hänellä on hoitavat kädet ja hänellä on taito tuoda hyvää oloa hoidoillaan minulle. Kun minulla oli vaikeaa syksyllä, niin oli ihana saada Jarnalta viestiä, että tule minun luokseni rentoutumaan. Kuinka ajattelevaista.

Tällä kertaa kävin Jarnan luona hakemassa kasvoille vähän kirkastusta. Sitä haettiin Exuviancen kasvohoidolla, joka sisälsi myös hedelmähappokuorinnan. Siinä sen kirkkauden salaisuus.Tässä ennen iho ennen hoitoa.Tässä kuorinnan jälkeen, kulmat ja ripset saivat kestovärin.Jos minulta kysyttäisiin, että mitä haluaisin syntymäpäivä- tai joululahjaksi, niin ehdottomasti sanoisin, että jotain tällaista. Nautin nykyään niin paljon enemmän tällaisista lahjoista, kuin jostain materiasta. Hemmottelua ei voi koskaan saada liikaa.

Viime joulunakin sain mieheltäni juuri näitä hemmottelulahjoja. Hän tietää, että mistä vaimo tykkää.

Suosittelen kokeilemaan jotain tällaista.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Elämyslahjat ovat hyviä myös ihmisille, joilla tuntuu jo olevan kaikkea.
  Kuumakivihieronta olisi nyt minulle tarpeen, selkä vähän vihoitellut viime aikoina.
  Ihanaa tiistaita sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei voi piristää enempää kuin joku tällainen hemmottelu. Tämän voimin jaksaa taas pitkään.

   Poista
 2. Hemmotteluhoidot on parhaita lahjoja:) Sellaisen lahja otan itse aina riemusta kiljuen vastaan. Tässä iässä ja tähän vuodenaikaan tarvitsee erityisesti hemmottelujuttuja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin sitä arvostaa enemmän tällaista näin vanhemmiten. Haluaa satsata omaan hyvinvointiinsa enemmän ja enemmän.

   Poista
 3. Hemmottelulahjat ovat kyllä mieleisiä minullekin! Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, hemmottelua ei koskaan voi olla liikaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.