sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Ystävien tuomaa energiaa

Kuluneet kuukaudet ovat verottaneet välillä voimia ihan äärirajoille saakka. Siksi on tärkeää, että löytää elämäänsä myös niitä asioita, jotka tuovat energiaa kadonneen energian tilalle. Olen ollut erityisen kiitollinen viimeisten kuukausien aikana niistä ihanista ihmisistä, jotka ovat löytäneet paikkansa minun sydämestäni. Niitä on useita ja osan tällaisen ihmisten kanssa minulla oli kunnia viettää aikaani kuluneena viikonloppuna.Olimme jo kesällä alkaneet miettimään tähän lauantaihin monenlaista ohjelmaa. Kaiken pohjana oli Linnean von Kattendamin  show, joka esitettiin eilen Nyyrikissä Käpylässä. Ville oli jo kesällä alkanut puhumaan, että 10.11. hänellä on show Nyyrikissä ja siitä se ajatus sitten lähti.

Tiian kanssa aloimme miettimään heti, että tuohon päivään voisi yhdistää monenlaista toimintaan.  Tädit tubettaa  -tiimi alkoi heti miettimään, että mitä kaikkea kivaa päivään voisi rakentaa. Halusimme tehdä tästä juuri sen päivän, jota muistaisimme taas pitkään.

Fab Floral

Jossain vaiheessa juttelimme ihanan Riia Koiviston kanssa hänen upeista kukkasidontatöistään. Ihailin niitä ääneen ja sanoin, että minä kyllä tilaan joskus jonkun seppeleen tai pannan johonkin juhliin.  Siitä se ajatus sitten lähti ja aloimme keskustelemaan yhteistyön mahdollisuudesta. Niistä ajatuksista sitten syntyi se ajatus, että kukat yhdistettäisiin juuri tähän päivään. Jostain syystä mietin, että kukat voisivat olla aika kiva lisä juuri tällaiseen päivään, kun halusimme olla vähän hienommin pukeutuneita. Kukkapannat yhteistyössä Fab Floral.

Laitoin Riialle jossain vaiheessa kuvaa minun ja Tiian asuista. Sen jälkeen annoimme taiteilijalle vapaat kädet valmistaa asuihin sopivat kukka-asusteet. Nyt jälkikäteen voin kertoa, että aika monta ihmistä kehui illan aikana näitä kukkapantoja.

Hain kukat perjantaina ja Tiia oli  lauantaina ihan pähkinöissä kun näki seppeleensä ensimmäistä kertaa. Aika monta kertaa päivän aikana hoin Tiialle, että "näytät niin sairaan hyvältä ja toi väri on täydellinen sulle". Tässä Tiia hotellissa kuvaamassa kukkiaan. Tuosta kuvaamisesta ei meinannut tulla loppua.
Elizabeth Arden (Stockmann)

Meikkauksen sovimme hyvissä ajoin Elizabeth Ardenin osastolle Stockmannille. Upeat meikit meille loihti ihana Ilona Itämies. Ilonan kanssa juttu sujui niin hyvin, että uskon, että hänen kanssaan saatamme joskus tehdä vielä jotain muutakin. Hän loihti meille niin kauniit meikit iltaa varten.Tiia kertoi, että hänellä on Stockkalla salainen "kuvauspaikka", jossa on täydellinen valo. Todellakin kyseisessä paikassa sai täydellisiä kuvia ja valo osui niin kohdalle tuolla osastolla.Minulla oli päälläni Klingelin mekko, josta kirjoitinkin edellisessä postauksessa. Mekko oli tilattu juuri tätä iltaa varten. Lopputuloksena oli kauniit asut, kukkapannat ja kaunis meikki. Tästä oli hyvä aloittaa sitten siihen illan kohokohtaan. Kaikki oli niin täydellistä.Kun me olimme Tiian kanssa meikkauksessa Elizabeth Ardenin osastolla, niin olimme saaneet sovittua myös ihanalle ysävällemme Ammattijärjestäjä Lauralle meikkauksen Bobbi Brownin osastolle Stockmannille.  Bobbi Brownin upeilla meikeillä syntyi sitten Lauran meikki. Lauran upea kampaus on hänen omaa käsialaansa.
Kaupungin paras kabaree - Linnea von Kattendam


En tiennyt vielä viime keväänä, että Villestä alias Linnea von Kattendamista tulee minulle tärkeä ystävä. Kuitenkin näin on päässyt käymään. Villen kanssa tunnemme niin suurta sielujen sympatiaa, että en voisi edes uskoa. Olimme esityksen edessä aivan haltioissamme. Linnea on suurien lavojen taiteilija. Jokainen hahmo on rakennettu hyvin ja Ville klaaraa jokaisen hahmon pientä elettä myöden täydellisesti. Lavalla otetaan yleisö varmalla otteella ja vuorovaikutus yleisöön on taattu. Olen sanonut joskus, että vaikka en olisi Villen ystävä, niin fanittaisin häntä ihan täydestä sydämestä siitäkin huolimatta. Hahmot vaihtuivat lavalla tiuhaan tahtiin ja saimme kuulla monta upeaa klassikkokappaletta esityksen aikana. Tädit on myytyjä Linnean edessä. Rakastan.Esityksen jälkeen Tiia otti auton alleen ja kaasutti kotiin. Itse suuntasin Lauran kanssa Hotelli Presidenttiin. Itselläni oli lahjakortti, joka oli menossa vuodenvaihteessa vanhaksi, joten se oli kiire käyttää. Se siis sopi täydellisesti tähän viikonloppuun.

Illalla meitä odotti hotellihuoneessa yllätys. Hieman arvelutti ensiksi se, että uskallanko syödä, koska merkintää gluteenittomuudesta ei ollut. Kyllähän kaikki hotellit jo tietävät, että tämä on juuri se tyyppi, joka on gluteeniton.Meidän viikonlopusta on katsottavissa video Tädit tubettaa kanavalla. Klikkaa itsesi kanavalle ja käy katsomassa, että miten päivämme edistyi. Video kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa.
Kiitollinen ystävistä 


Olen kiitollinen siitä, että luoja on tuonut eteeni näitä ihania ihmisiä. Heidän avullaan olen saanut voimaa silloin, kun on tuntunut elämässä muuten vaikealta. Näiden hetkien avulla jaksan taas seuraavankin viikon. Haluan ympäröidä itseni sellaisilla ihmisillä, jotka tuovat minulle tätä hyvää energiaa. <3 Viikonloppuna olen nauranut jokaisen näiden tyypin kanssa. Jokaisen kanssa varmasti teemme ihan eri juttuja, mutta se on tärkeintä, että jokaisen kanssa saan pitää hauskaa.

Kiitos teille, jotka olitte tavalla tai toisella mukana toteuttamassa tätä ihanaa päivää.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Oli kiva seurata teidän lauantaita myös instan puolella. Nuo kukkaseppeleet on kyllä aivan täydelliset ja te näytätte aina niin kauniilta. Upea on myös Laura!
  Linnean show sai hymyilemään, on tuo Ville ihan huikea esiintyjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagram lauloi aika vauhdikkaasti :) Kukaseppeleet oli niin kymppi ja meikki myös <3

   Poista
 2. Mikä ikinä se salainen kuvauspaikka onkaan, niin todellakin ihan täydellinen tausta ja valo korostamaan ystävysten kauniita kukkaseppeleitä ja onnellisia kasvoja. Ihan kuin jossain studiossa kuvattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida uskaltaa paljastaa :) Tai voisi ehdottaa sille brändille, että he voisivat vuokrata kuvauspaikkaa x hintaan :) Onnellinen päivä oli <3

   Poista
 3. Ihastelin teidän viikonlopun viettoa jo instassa ja Tiian blogissa, ihan mielettömän kivaa teillä ollut ja upeita ootte♥ Kukat suorastaan kruunasi teidät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin paras ja aktiivinen viikonloppu. Sellainen, että se toi iloa pitkäksi aikaa <3

   Poista
 4. Tää päivä ja jengi, tuhat sydäntä. <2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin Tiia, tämä jengi ja tämä yhteisöllisyys <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.