keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Rakkaudesta Laura Vitaan

Kengät saatu yhteistyönä Kenkä Derbystä

Ostin muutama viikko sitten sen Marimekon kultakuvioisen collegepuseron, sen jälkeen alkoi minua himottamaan kultakengät. Minulla on yhdet kultakengät, mutta kaipasin jotain muuta. En ollut onnistunut löytämään etsinnästä huolimatta puseroon sopivia kenkiä. Minulla oli visio silmissäni kengistä, mutta vain kengät puuttuivat.

Kenkä Derbyn Sannalta kyselin sitten kultakenkiä ja hän laittoi minulle kuvaa parista vaihtoehdosta. Kiinnostui heräsi heti näihin Laura Vitan kenkiin. Hieman minua epäilytti se, että onko kenkien korot liian korkeat minulle. Minulla on muutamat Laura Vitan korkokengät ja olen todennut, että niissä on niin hyvä lesti, että heidän korkokengät käyvät mulle.

Kirjoitan myöhemmin postauksen korkokengistä ja siitä, kuinka olin kadottanut ilon kävellä korkokengissä ja kuinka sen ilon olen löytänyt takaisin.Päädyimme tekemään Sannan kanssa yhteistyötä kenkien suhteen. Minä rakastan Laura Vitaa ja olen valmis huutamaan sitä sanomaa muillekin. Muistan kuinka vuosia niitä himoitsin erään verkkokaupan sivuilla Lauran Vitan kenkiä ja sitten löysin Sannan ja sain kuulla heidän tuovan kyseistä merkkiä maahan. Onnenpäiväni minulle. Laura Vita valmistaa niin erikoisia ja kolmiulotteisia kenkiä, että juuri siitä syystä minä olen niihin niin ihastunut. Kengät, jotka huomataan.

Kultakengät sopivat myös mustan asun kanssa tuoden asuun särmää. Kun olen tällainen metriheikki, niin näillä koroilla saan vähän taas ryhtiä olemukseen.

 

Kaukaa katsottuna ensiksi luulin, että kengät ovat pitsikoristeiset, mutta kengissä olikin jännä kohokuviointi. Kun jalassani sattui olemaan kultasomisteiset sukkahousut, niin arkeeni tuli heti sopivasti glamouria.Tässä yksi esimerkki vielä tämän merkin upeudesta. Näitä kenkiä kokeilin ja melkein ostin. Nämä kengät on ehdottomasti ihmisille, jotka kaipaavat kenkiinsä sitä jotain. Voi nämä olisi niin ihanat kaupunkikengät.
Kannattaa seurata Kenkä Derbyn Instagramia, koska sieltä voi bongata tarjoukset, joita heillä on. Tälläkin viikolla heidän avokkaita myydään -40 prosentin alennuksella. 

Nämä kengät tulette myöhemmin näkemään vielä ehdottomasti sen Marimekon unikkopuseron kanssa. Uskon, että nämä kengät näkyvät myös monen muunkin asun kanssa.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Nuo kultaiset on kyllä niin ihanat. Korko olisi kyllä minun kävelyyni liian korkea, mutta näyttää hienolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin ensiksi, että korko olisi liian korka, mutta hups ei ollutkaan :)

   Poista
 2. Nuo kengät jotenkin on niin sua! Tiiätkö, sun varmaan pitää käydä nuo saappaatkin hakemassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ja varasin ne jo, mutta käyn vielä kokeilemassa ennen ostopäätöstä <3

   Poista
 3. Minä rakastaisin noita Laura Vitan kenkiä, mikäli niissä ei olisi sisusta keinonahkaa tai muuta keinomateriaalia. Valitsen kengät aina aidon täysnahkaisen sisustan mukaan, aivan kuten sinä kumipohjien mukaan.

  Vastaavia kuin Vitat nahkasisuksella en ole vielä löytänyt. Tähän mennessä ainoat vähänkään vastaavat ovat olleet Lola Ramonat sekä Chie Miharat, mutta kummassakaan lesti ei sovi minulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun ei siitä syystä käy sulle :) Ymmärrän kyllä, että sinulla on periaatteet <3 Itse valitsen kenkäni aina sillä perusteella, että mitä materiaalia on kenkien pohjat <3 Siitä en voi tinkiä.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.