torstai 3. tammikuuta 2019

Joulukuun kynnet - käsinmaalattuja kuvioita kynsiin

Kynnet tehty yhteistyössä BeArt Studion kanssa

Kävin kuukausi sitten laittamassa joulukuun kynnet, mutta nyt tajusin, että en ole niitä teille esitellyt. Kynsiin halusin vähän rock-asennetta, koska joulukuussa kävimme kuuntelemassa Nightwishiä heidän stadin keikalla. Sinne piti silloin saada jotain punaista. Tällaiset kynnet syntyivät ja ne sopivat hyvin punaiseen keinonahkaiseen takkiini.

Kynsistä tuli kauniit ja punaiset kynnet toimii aina.

Kun kynnet oli laitettu huomasin BeArt Studion Viivin seinällä näitä maalattuja kynsiä. Janaa aina kiusaa siitä, että hän voisi maalata kynsiini kuvioita. Jana on tehnyt näitä juttuja jo niin pitkään, että ei jaksa aina innostua maalausjutuista. Sovimme, että joku kerta tehdään kynnet niin, että Jana tekeem mulle pohjan ja Viivi maalaa kynsiin kuviot. Innostuin taas tästä kovasti.

Tiedoksi, että Viiville mahtuu vielä varmasti uusiakin asiakkaita, joten ihan vaan tiedoksi, hänen käsistään voi syntyä upeita maalauksia kynsiin.Huomenna suuntaan taas kynsihuoltoon, katsotaan, että millaiset kynnet syntyy tällä kerralla. Mietin hetken, jopa ihan ranskalaistyylisiä. Katsotaan, että mihin päädytään.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Punainen toimii aina! Kauniit on kynnet. :) Hyvää uutta vuotta, Maiju!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja punainen toimii aina. Ihan joka tilanteessa.

   Poista
 2. Joulukuun kynnet oli ihanat, punainen on aina upea! Ihanat kynnet tuli tällekin kuulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niin upea väri tämä punainen ja nyt sitten taas jotain ihan muuta.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.