tiistai 22. tammikuuta 2019

Onko ostolakkoni vaikuttanut pukeutumiseeni?

Vähän on vaatteiden ostamattomuuteni herättänyt keskustelua, että mitä nyt? Voitko enää leikitellä värikkään persoonasi kanssa, sitä minulta on kyselty. Olen yrittänyt lohduttaa, että mikään muu ei muutu kuin se, että en osta tänä vuonna vaatteita. Kaappini ovat täynnä asuja ja asusteita, joten edelleenkin päälläni tulee näkymään erilaisia väri-iloitteluita.

Yhtenäkään aamuna ei tammikuussa ole tullut mieleen se, että ei olisi aamulla löytynyt kaapista mitään päälle pantavaa. Enkä oikein usko siihen, että tulisikaan mitään ongelmia.

Ajattelin esitellä teille yhden viikon asuni. Huomasin, että punaiset kengät jostain syystä oli monena päivänä se asuni sydän. Kivoja ja erikoisia vaatteita on kaappi pullollaan.Millaisia fiiliksiä teillä on tästä ostolakostani? Pelkäättekö, että muutun tylsäksi pukeutujaksi tämän ostolakkoni takia? Itselläni on luotto itseeni, koska omistan niin suuren määrän asusteita ja uskon, että niillä saan tylsänkin asun hehkumaan. Lisäksi kenkiä on paljon, joten niiden avulla myös asuun saadaan särmää.

Olemme muuten maaliskuun 10. päivä suunnittelmassa kirppistä Hellapoliisin tiloihin. Minulla on muutama kassillinen vaatteita, jotka etsivät uutta kotia. Ne on sellaisia, jotka ei sovi mulle tai on muuten vaan sellaisia, joita en käytä.

Maiju

16 kommenttia:

 1. Ei taida olla pelkoa siitä että muuttuisit "näkymättömäksi". Hyvä vaan pitää toistaiseksi ostolakkoa niin saat paremmin käytettyä niitä jo sulla olevia vaatteita. Tyylikkäät asukokonaisuudet kuvissa. Tykkään erityisesti ensimmäisen kuvan asukokonaisuudesta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, näin saadaan hyvä käyttöasteindeksi vaatteille, kun niitä käytetään 💪

   Poista
 2. Hei Maiju, sun oma hehkusi, antaa pukeutumisellesi sen, miten katsoja silmissään näkee valitettavasti meitä on niin "monisilmäisiä" joille mikään ei ole kaunista,sopivaa tai hyväksyttävää.
  Kiva kun rohkenet loistaa ns."omilla eväillä!!" Tsemppiä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään loistaa näillä omilla eväillä. Näin säästetään myös maapalloa ❤️

   Poista
 3. Susta ei saisi tylsää pukeutujaa edes pakottamalla. Olet värikäs persoona ja vaikka pukeutuisit koko vuoden mustaan, niin olisit värikäs silti.
  Ihanaa tiistaita sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, ehkä se väri tulee jostain muusta 😂

   Poista
 4. Kaikki nuo kuvien asukokonaisuudet ovat ihania. En oikein jaksa uskoa et muutut tylsäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en itsekään usko, että minusta ihan hevillä saa tylsää :)

   Poista
 5. Osaat yhdistää kaikkea ja onhan sinulla jo kaikkea värikästä. Aina on iloa katsoa sun kuviasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, kaappi on täynnä, ei pelkoa, että olisi yhtäkkiä väritön :)

   Poista
 6. Sulla on niin paljon kivoja värikkäitä vaatteita eli tuskin heti loppuvat kesken 🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, jos ei muuta niin huiveja on ainakin 50 :)

   Poista
 7. Jaa että sä muutut tylsäksi? Et tosiaankaan ikinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku taisi vähän heittää tämän suuntaista, kun kerroin ostolakostani :)

   Poista
 8. Hyvä, Maiju, ostolakostasi! Ei ihminen muutu tylsäksi käyttämällä vanhoja kauniita vaatteitaan, ei tavaroiden tarvitse olla uusia. Harva lukijakaan tuskin muistaa kaikkia vanhoja vaatteitasi, joten niistä saat aina uusia jutunaiheita! Voisit vaikka ensimmäiseksi ottaa osaa kampanjaan #lempivaatteeni ja tehdä postauksen rakkaimmista vaatteistasi. Tai vaikka yhdestä kerrallaan.

  Voi että tuo nahkatakki on makea ja samoin kukkahuivi. Ne ovat sekä kauniita että säväyttäviä! Enkä yhtään muista, vaikka olisit esitellyt ne aikaisemmin :)

  Mukavaa viikonloppua <3

  Ei-Leen / Hempeät hepeneet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Sanoin kerran, että tuskin kukaan tajuaisi, etten osta vaatteita ellen olisi kertonut :) Kiitos vinkistä, taidan ottaa siitä koppia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.