sunnuntai 20. tammikuuta 2019

Uusi ilme makuuhuoneeseen

Kerroinkin viikko sitten, että edessä on kodin siivousta ja remonttia. Saimme jo viime viikonloppuna makuuhuoneen remontin valmiiksi ja nyt ajattelin blogin puolella sen esitellä. Huoneen sisustamiseen kaikkine maaleineen, uusine huonekaluineen ja sisustustarvikkeineen tuli hieman päälle 400 euroa. Ostin peilipöydän ja pukeutumispeilin JYSK:stä ja siellä sattui olemaan juuri todella hyvät tarjoukset päällä. Olin miettinyt lähtöä Tukholmaan, enkä sitten lähtenytkään, niin ajattelin, että riesteilyllä säästyneillä rahoilla tein nämä sisustushommat.
Hellapoliisi Kati oli siis auttamassa minua remontin tekemisessä. Sanon aina, että Kati ei koskaan mieti, että osaako hän, hänen vahvuus on se, että hän aina yrittää. Ensiksi Kati maalasi makuuhuoneen seinät. Sen jälkeen aloimme sisustamaan huonetta. Ikkunaan laitoimme valkoiset verhot ja verhot laitettiin samalla koko seinän leveydelle, koska meillä on ikäviä putkia, jotka kulkee seinässä. Sängyn päälle tuli valkoinen päiväpeitto, johon päätettiin, että hankitaan väriä tuomaan tyynyjä ja koristepeitto. Tässä vaiheessa ne oli vielä hankkimatta.

Tämän jälkeen alkokin se haastavin osuus. Kati kertoi, että ei ole koskaan  kasannut huonekaluja, koska heillä on eri ihmiset, jotka kuulemma ovat sen hänen puolestaan tehneet. No kuitenkin hän rohkeasti lähti kohti haastetta. Itse en olisi koskaan tästä selviytynyt. Tässä oltiin vielä vähän vaiheessa.
Tässä se on kuitenkin valmiina. Laatikoiden nupit tullaan vaihtamaan timanttivetimiin. Tällä hetkellä ne siis odottavat uusia vetimiä.Kun emme löytäneet vasaraa miehen kätköistä, niin Kati kaivoi mun korkkarit käyttöön. Hyvin se homma sujui näinkin.Sunnuntai-iltana tilanne näytti tältä. Väriä oli tulossa myöhemmin. Kati lupasi lähetellä minulle kuvia tyynyistä ja peitoista myöhemmin. Sängyn päädyn taulua pohdittiin useampana päivänä. Tässä vaiheessa oli kokeilussa auringonkukkataulu.
Väriä sisustustuotteilla


Seuraavana päivänä Kati lähti hankkimaan minulle uusia tyynyjä ja koristepeittoa. Peittoa on kovasti kyselty Instagram-stoorin kautta. Niitä on ensi viikolla saatavilla Hellapoliisi.shop:sta. Itse ostin mallikappaleen. Tyynytkin olivat yksittäiskappaleita, mutta muita ihania tyynyjä on Katilla myynnissä shopissa. Kattoa koristaa äitini kodista tuotu lamppu.Hämmästyin, että olin valmis hankkimaan mustakuvioiset matot. Jokin näissä matoissa kiehtoi ja ajattelin, että voisin ostaa vielä eteiseenkin tämän tyylisen maton. Matot toivat huoneeseen vähän asennetta.

Olen niin onnellinen tästä uudesta ilmeestä mitä makuuhuoneeseen näillä asioilla saatiin aikaiseksi. Seuraavaksi heittäydyin eteisen kimppuun. Siellä ehdin tyhjentämään eteisen kaapin. Seuraava vaihe onkin uuden kaapin ostaminen. Sitten siirryn olohuoneen kimppuun.

Siivousurakka siis jatkuu ja sisustaminen sen myötä.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikö tullutkin. Niin ihana fiilis on nukkua ja yöunet on paremmat <3

   Poista
 2. Ihanat sävyt nyt uudistetussa makkarissa. Ihanasti sopii myös tummemmmat matot tyyliin.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ihan, tykkään tästä värimaailmasta ❤️

   Poista
 3. Katselin jo instan puolella että tämä on ihan valtavan kaunis tämä uudistus. Ihan sun näköinen ❤️

  VastaaPoista
 4. Ihana, kun laitoitte nuo kevyet verhot koko leveydelle. Tulee mielikuva siitä, että ikkuna on paljon suurempi kuin on.

  Ja neulepeitto ja tyynyt oli piste sängyn päälle. Onnittelut hyvästä työstä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Kati keksi, itse en ollut koskaan tajunnut.

   Poista
 5. Aivan ihana muutos ♥ Mukavaa viikon alkua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.