lauantai 2. helmikuuta 2019

Virkamies pukeutuu kultaan ja mustaan

Asun kengät yhteistyössä Kenkä-Derby:n kanssa

Jostain syystä kovastikin toivotaan asujen esittelyä. Instagramissa tulee hyvinkin paljon kommentteja, että toivotaan, että esittelisin enemmän asujani. Värikkäät ja persoonalliset asukokonaisuudet kiinnostavat seuraajiani. Tämä johtuu varmaan siitä, että seuraajissani on ihmisiä, joilla on samantyyppinen tyyli kuin minulla. Näin ovat ainakin kertoneet, että tykkäävät siksi näistä asukokonaisuuksista, koska pukeutuvat samalla tyylillä. Toisinaan moni antaa kyllä sellaistakin palautetta, että he pukeutuvat mustaan, mutta haluaisivat olla pukeutumisessaan yhtä rohkeita kuin minä.

Olen joskus miettinyt sitä kovasti, että haluan pukeutua juuri niin kuin itse haluan, enkä halua pukeutua niin kuin joku toinen haluaisi minun pukeutuvan. Minä haluan elää elämäni juuri niin kuin sen koen, kenenkään ei koskaan pitäisi antaa sanella toiselle miten toisen tulisi elää.

Perjantaina olin valinnut töihin asuksi muumitunikan. Meikatessani katselin The Voice of Finlandia ja siellä oli eräällä takahuoneen vieraalla tämä Marimekon kultakuvioinen Unikko-pusero ja siitä se ajatus sitten taas lähti. Vaihdoin äkkiä vaatteet päälle ja päätin lähteä hoitamaan virkatehtäviä vähän värikkäämmällä asenteella.  Yhdistin asuun Kenkä-Derbyn (yhteistyössä saatu) Laura Vitan kengät. Kengät sopivat täydellisesti tähän asuun eli niissäkin toistuu kulta-musta teema täydellisesti.
Töissä ollaan aika hyvin totuttu mun asuihin ja siihen, että en pukeudu ihan virkamiesmäisesti. Nauratti kun virastomestari kysyi minut nähdessään perjantaina, että "oletko menossa Discoon". No en ihan ollut, mutta naurattihan tuo.

Maiju

10 kommenttia:

 1. Kultainen nainen ♡
  Mä oon ihastunut niihin muumitunikoihin, kaksi on jo tänne "kotiutunut" :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Mira, kulta sopii aina arkeen ja juhlaan.

   Poista
 3. Olihan sulla sellainen toimiston käytävädisco vähän niin kuin :D
  Ihana on tuo Marimekon paita ja hei, vähän blingiä pitää aina olla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän niin kuin taisi olla :) Virkamiesdisco :)

   Poista
 4. Tuo on ihan mielettömän onnistunut kokonaisuus, tykkään! Niinkuin sun värikkäästä tyylistä muutenkin, pinkki on niin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maikku, värit ja vähän erilainen pukeutuminen on se mun juttu :) Joskus sitten voin pukeutua tylsästi mustaan :)

   Poista
 5. Musta on niin mahtava seurata sun asuja! Ihanan pirteitä kaikki ja antaa itsellekin rohkeutta kokeilla vähän mukavuusalueen ulkopuolelta juttuja siitä miten voisi pukeutua.

  Ihanaa viikon jatkoa! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, on niin ihana leikitellä asuilla ja asusteilla. Elämän suola :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.