sunnuntai 19. toukokuuta 2019

Minua alkoi vähän ketuttamaan

Pukeutumisessa olen yleensä sellainen, että haluan jonkun teeman toistuvan useissa elementeissä. Jos minulla on vaikka musta pohja vaatteissa alan leikittelemään asusteilla. Ostin jossain vaiheessa kassin, jossa on Salla Ikosen maalaama kettu. Viime pari vuotta sitten teetin Kenkämaakari Aleksi Lydmanilla parit tennarit, joihin Aleksi maalasi kettuja.

Eilen kävin Käsityökorttelissa Kampissa ja kun näin Silvartin kettukorvikset, niin päätin ostaa ne näiden kettuaiheisten asusteiden kaveriksi. Alkoi siis jossain suhteessa ketuttamaan ja piti hankkia korvikset tähän teemaan sopivina.Kädentaitajat ovat aina lähellä sydäntäni, koska heiltä voi ostaa hyvin persoonallisia asusteita ja vaatteita. Laitan tähän linkit näiden tuotteiden valmistajien Instagram-seinille; kassi Salla Ikonen, kengät Kenkämaakari, korvikset Silvart. Kaikki tuotteet olen ostanut itse.

Varsinaisesti en ole mikään kettubongari, mutta jotenkin näissä jutuissa ketut vaan toimivat hyvin. Onko muita samanlaisia, joilla on tällainen "hulluus" omassa pukeutumisessa, että leikitellään asusteilla ja eri teemoilla?

Maiju

14 kommenttia:

 1. Kenkämaakarin tuotteet ovat kyllä hienoja, olen niitä ihaillut! Täällä on yksi kissa-asusteinen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne ovat. Meillä jokaisella on ne omat intohimomme <3

   Poista
 2. Kettu olisi just mun juttuni. Juon iltapäiväteeni aina Wrendalen kettumukista ja omistan mm. kettuaiheisen taulun sekä meikkipussukan, Aika ihanat korvikset♥

  VastaaPoista
 3. Ihania - sekä tennarit että korvikset! Ja voi kun olisikin jokin hulluusteema mun pukeutumisessa vaan kun ei ole - ellei teemaksi katsota "tylsä rönttäliisa";)
  Suloista sunnuntaita, Maiju <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko sulla kuitenkin joku juttu? Voisiko se olla se punainen.

   Poista
 4. Nuo Silvartin korut ovat minullekin tuttuja. Ihailin ködentaitomessuilla hänen työnsä upeaa jälkeä. Nuo kettukorvikset ovat yhdet hänen ihanimmista koruistaan. Hyvä hankinta muiden kettuasusteiden kaveriksi. Ihanaa sunnuntai-iltaa sinulle,Maiju ❤️

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania tuotteita <3 hvyää kevättä sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Ihana mitkä kengät! <3 Aika vähän mitään juttua, ainakaan niin pitkälle että blogiin näkyisi. Täytyy alkaa kuvaamaan niitä nörttipaitoja enemmänkin, niitä nimittäin on kyllä kaapissa yksi jos toinenkin ja monesti vapaalla ovat päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kengät on. No todellakin täytyy. Jotenkin se mikä ennen oli jokapäiväistä on nykyään ollut vähäistä <3

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Täydelliset. Pitää pitää joku päivä kettupäivä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.