perjantai 17. toukokuuta 2019

Sairaan hyvä - Herkkua kuin heinänteko

Liput esitykseen saatu UIT:lta

Kesäni aloittaa yleensä aina Peacockin Uuden iloisen teatterin musiikkipitoinen esitys. Muistan vieläkin ne ensimmäiset kerrat kun menin äidin kanssa nuorena tyttönä katsomaan tätä musiikki-iloittelua ja jäin heti koukkuun.  Silloin elettiin vuotta 1979. Kävimme joka kevät katsomassa näytöstä ja aina sieltä vaan poistuu hymy huulilla. Pieni tauko käynteihin tuli silloin kun teatteri siirtyi Areena-teatterin tiloihin vuosiksi 2010-2014. Silloin kävin vain kerran katsomassa näytöksen. Jotenkin itse olen aina mieltänyt tämän teatterin kotipaikaksi Peacockin.Tänä vuonna esitys kantaa nimeä Herkkua kuin heinänteko ja suuntasin ystäväni Villen kanssa katsomaan näytöstä. Aina se hieman jännittää, että millainen näytös on tänä vuonna tehty ja naurattaako se? Mitä jos ei yhtään naurata? Ihan suotta sitä tuollaisia asioita miettii, sillä yleensä mua on helppo naurattaa. Tänä vuonna ihan turhaan edes mietin tuollaista. 


Tämän vuoden näytöksen ohjauksesta vastasi Sari Siikander, joka oli siis siirtynyt esiintyjäpuolelta ohjaajaksi. Täytyy sanoa, että hyvin hän onnistui ohjauspuolellakin. 

Villen kanssa olimme esityksen jälkeen yhtä mieltä siitä, että tänä vuonna esitys oli hyvin onnistunut. Itse nautin suunnattomasti tanssiesityksistä ja sketseissäkin onnistuttiin tavoittamaan minun huumorintajuni. Itse pistin tämän vuoden esityksen ranking-listallani ykköseksi, vaikka ei ole olleet huonoja aiempienkaan vuosien esitykset. 

Jos haluaisin nostaa esiin illan onnistujista jonkun erikseen en pystyisi, sillä niin upeita roolisuorituksia saimme illan aikana kokea. En näe mitään mitä olisi voitu tehdä paremmin. Ehdottomat suositukset lähtee kyllä tämän vuoden esityksestä. Villen kanssa todettiin esityksen jälkeen, että esitys oli ihan sairaan hyvä. Esityksen kesto oli 1 h 25 minuuttia, eikä siinä ollut väliaikaa. 

Joten jos mietitte, että kannattaako käydä katsomassa, niin sanon, että kannattaa.

Onko muita, joille UIT on se jokavuotinen tämä pitää nähdä juttu?

Maiju

2 kommenttia:

 1. Täällä! UIT on mun ja äidin juttu, joka vuosi kesäkuun alussa mennään. ei ihan yhtä kauan, mutta 90-luvun alusta kuitenkin ja sama täällä, Areenassa käytiin kerran. Mahtava kuulla että on hyvä tänä(kin) vuonna, on taas mitä odottaa.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan, että kävit viime vuonnakin. Toivottavasti itsekin pidät tämän vuotisesta, koska minusta ja Villestä se oli niin paras <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.