sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

Toukokuun kynnet hehkuvat lempivärissäni

Kynnet "mainos" / yhteistyössä BeArt Studion kanssa

Toukokuun alussa kävin taas huollattamassa kynteni Janan luona. Nyt on pitkään ollut sellainen fiilis, että ei ole ollut mitään ideaa kun olen mennyt kynsihuoltoon. Tuollakin kerralla olin miettinyt jotain ja se jotain muuttui sitten lennossa joksikin muuksi. Päätin valita lempiväriäni eli pinkkiä. 

Yleensä pitää miettiä kynsien väriksi joku sellainen, mikä sopii kaikkien kanssa yhteen tai sitten pitäisi olla joku väri, mikä toistuu asusteissa tulevan kuukauden ajan. Ajattelin, että pinkki käy monien vaatteiden kanssa yhteen. 

Ajatuksena oli persikan ja pinkin yhdistelmä ja sitä tehtiinkin, mutta valitsin väreiksi liian samaa sävyä, joten kahden värin yhdistelmä ei sitten tullut selkeästi esiin. Liukuvärjäys kynsissä on usein sellainen, millä saa vähän eloa yksivärisyyteen. 

Kynnet on hiusteni lisäksi ne ainoat, joita ihan säännöllisesti kerran kuukaudessa huollan. Mietin yksi päivä, että olen jo 9 vuotta käynyt laitatuttamassa kynteni. Enää en osaisi olla ilman, koska silloin tarvitsisi koko ajan piilotella kynsiään ja käsiään. 

Nyt tuntuu, että kynsihuollosta on jo ikuisuus ja ensi viikolla on taas jo seuraava huolto edessä. Tänään jo mietin, että mitä seuraavaksi keksitään. Ajatus helmiäisen värisistä kynsistä alkoi tänään kiinnostamaan, katsotaan, että onko seuraavat kynnet sitten vaaleat ja ehkä täydennettynä timanteilla. 

Maiju

4 kommenttia:

 1. Ihan jo hieraisin silmiä, että mitä mitä, Maijulla ei ole timantteja kynsissä. Ihanan pirtsakat kynnet kyllä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, eikä muuten ole uusissakaan kynsissä :)

   Poista
 2. Onpas ne kauniit, vähän semmoiset back to basics kynnet, mutta missään nimessä ei huonot. Kauniisti valittu väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä herkullinen väri. Nämä kynnet sopivat hyvin moneen väriin. Nyt jo on seuraavat kynnet kehissä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.