tiistai 16. heinäkuuta 2019

Treffattiin Tiian kanssa - ei traamaa

Kerroinkin jo viime kuussa julkaistussa postauksessa näistä muutamista poikkeuksista, jolloin vaatteiden ostolakkoa on kierretty. Nämä Mikki Hiiri vaatteet olivat jo niitä aiemmin tunnustettuja syntejä. Näiden kohdalla tuli vaan tunne, että nyt on pakko. Ymmärtänette, että näiden edessä ei voi sanoa ei.

Olen tykännyt aina muutamista Disneyhahmoista. Yksi niistä on Mikki Hiiri ja toinen on Aku Ankka. Olen ostanut t-paitoina Mikki Hiiri -paitoja aika paljon. Itse asiassa aina, kun on sattunut kohdalle sellainen, mikä on ollut pakko saada. Joku näissä hahmoissa viehättää. Ikävä kyllä näitä kuoseja ei vaan ole saatavilla niin paljon, kun niitä haluaisi omistaa.Tilasin siis toukokuussa kolme vaatetta ulkomailta. Olin jossain vaiheessa käynyt tämän kyseisen liikkeen nettikaupan sivuilla ja sen jälkeen Facebook alkoi kiusaamaan minua näyttämällä vaatteita koko ajan seinälläni. Lopulta sitten sorruin. Minulla kävi sillä tavalla, että maksuvaiheessa heidän nettikauppansa jumittui ja näytti, että ostokset eivät menneet läpi. Kävin katsomassa sähköpostista, että oliko Paypal veloittanut ostoksista, ei ollut. Tästä syystä menin uudestaan nettikauppaan ja vahvistin tilauksen ja maksun uudestaan. Taas sama juttu ostokset jäivät vaan pyörimään maksuvaiheeseen. Koskaan ei ole tällaista ennen käynyt missään. Ajattelin, että antaa olla, että en sitten tilaa.

Hämmästyin kuitenkin kun myöhemmin sähköpostini ilmoitti kahdesta tilauksesta ja maksun veloituksesta. Kyseessä oli suuruudeltaan 86 euron tilaus (x 2). Minä olin siis kahden tilauksen "loukussa". Laitoin heti myyjälle viestiä, että peruutan toisen tilauksen. Kului kaksi päivää ja minulle tuli kysymys, että "miksi haluat peruuttaa". Vastasin, että koska tilauksia on kaksi identtistä, niin peruutan toisen. Kului taas kaksi päivää ja minulle ehdotettiin, että "voisinko valita jotain muuta tilalle". Ilmoitin, että en, että haluan vain peruuttaa toisen tilauksen. Noin kolme viikkoa viestiteltiin ja ilmoitin aina tiukasti, että haluan peruuttaa toisen tilauksen. Lopulta myyjä ilmoitti, että tilaus on toimituksessa. Oli kuin olisi puhunut kuuroille korville. Tilauksesta siis kului noin kolme viikkoa ennen kuin lähetykset lähtivät matkaan.

Ajattelin, että en kanna asiasta kauheasti huolta, koska kuitenkin saan myytyä ylimääräiset vaatteet helposti. No tietenkin sitten sainkin. Tiia osti multa kolmesta vaatteesta kaksi ja yhdelle ystävälleni Anulle myin puseron. Kovasti näistä tuli enemmänkin kyselyitä.

Kuitenkin kun nettikaupan kanssa oli niin nihkeää, eivätkä millään halunneet tulla vastaan ongelman kanssa tein päätöksen, että en kerro kenellekään paikkaa, mistä ne on ostettu. Kyse on kuitenkin ulkomaalaisesta nettikaupasta. Kun asiakaspalvelu oli nihkeää, niin se oli nihkeää. Tällöin ei vaan voi suositella kauppaa kenellekään.

Porvoossa kuvauksissa


Suuntasin viime viikolla Tiian luokse Porvooseen. Vein hänelle hänen minulta ostamat Mikki Hiiri -vaatteet ja kävimme yhdessä kahvilla. Voi että meillä oli hauskaa. Isäntä otti kuvia ja painui omille menoilleen, ei pysty olemaan meidän energioissa mukana.

Olipa kiva nähdä taas pitkästä aikaa. Ihmiset ovat miettineet Tiian ja minun välistä suhdetta, kun emme ole keväällä paljon liikkuneet yhdessä. Meillä on ollut ihan syymme siihen, ei mitään traamaa siis tiedossa. Tädit tubettaa kanavalle syntyi samalla video meidän tämän hetkisistä kuulumisista. Näin ei tarvitse kenenkään traamaa kehitellä tämän asian suhteen. Traamaa ei ole eikä tule. Viestittelemme Tiian kanssa päivittäin, mutta aina vaan ei ole mahdollisuutta nähdä ja se on ikävää.
Ihanaa tämä lomailu. Loma jatkuu.

Katsotaan, että mitä kaikkea kivaa tässä vielä keksiikään.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanat ja pirteät mikit teillä onkaan :) EN yhtään ihmettele ukkelin omille teille menemistä, voin vain kuvitella sitä kikatuksen määrää, kun Tiian kanssa oote samoilla huudeilla. Kivaa lomaa Maiju:D

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kiva päivä, vaatteet, asu, seura ja tietty Mikki Hiiri. ❤️🌞❤️

  VastaaPoista
 3. Vaatteet sopivat hyvin kummallekin teille ja hienoa, että ei ole mitään draamaa teillä. Tokihan minä sen jo tiesinkin :)
  Kivaa loppuviikkoa sinulle Maiju <3

  VastaaPoista
 4. No onpas nyt kökköä palvelua ollut. Meinasin jo kysyä, että mistä nämä ihanuudet ovat peräisin, mutta taidan siis jättää edes ohikiitävän haaveen tällaisesta haaveilematta.

  Kiva se on silti, tälleen kuvissa ihastelen sitten :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.