lauantai 27. heinäkuuta 2019

Värikkäästi Iskelmän pauloissa

Liput saatu Iskelmä Kesä
  Meikki saatu Lilja Beauty
   Asu saatu Dress like Marie 


Iskelmä kesä Tapiolaa olen odottanut koko vuoden. Viime vuonna fiilistelin kyseisillä festareilla kaksi päivää ja tänä vuonna oli myös pakko osallistua festareille. Varsinkin kun esiintyjälistalla oli mun ikisuosikit Matti ja Teppo. Näiden lisäksi oli perjantaina myös Raskasta iskelmää ja Antti Ketonen. Unohtamatta mainita tulokas Tarmoa, josta kirjoitin jo viime viikolla.Meikki 


Suuntasin perjantaina Jarnan luokse meikkaukseen. Meikki/palvelu on saatu Lilja Beautyltä. Jarna on pitkään halunnut kokeilla mulle jotain räväkkää meikkiä ja sanoin, että katsotaan kun tulee joku meno. Nyt se meno tuli ja päätin, että tähän voi yhdistää meikkauskokeilun. Jarna rakastaa tehdä meikkejä ja kuulemma niitä voisi tehdä useamminkin. Meikki oli upea ja todella näyttävä. Minulla on pitkään ollut mielessä, että teen jossain vaiheessa koosteen erilaisista meikkityyleistä, mitä minulle on tehty viimeisten vuosien aikana. Meikkaus kyllä kiinnostaa myös ikäisiäni naisia. kunhan vaan ehdin toteuttamaan tämän.Festariasu


Sain Dress like Marietta kimonon ja housut, jotka päätin laittaa festareille. Täydellinen festariasu ettenkö sanoisi. Pannan ostin pari viikkoa sitten HopeHat myymälästä Helsingistä. Festareilla on pakko olla hyvät kengät, koska siellä usein seistään paikoillaan monta tuntia. Taisimme tehdä viiden tunnin seisontaennätyksen. Jalkaani kaivoin kaapista masaikengät eli keinukengät. Vähän ensiksi harmittelin, että ne oli näin räväkän väriset, mutta hyvin mielestäni toimi myös tässä asussa.

Festareiden menossa oli mukana meidän "kovakolmikko" eli minun lisäkseni Ville ja Laura. Oletteko huomanneet, että Ville on siirtänyt bloginsa kotisivuiltaan uudelle  alustalle. Kannattaa seurata Villen herkkiä postauksia. Niitä voitte lukea täältä.
Tässä vaiheessa voin vinkata tännekin, että Laurasta tuli juuri Ville ja minun Tsemppipeukut kanavalle uusi jäsen. Jatkossa tuotamme kolmistaan sisältöä tsemppareihin. Vahvistamme toisiamme ja yhdessä olemme vahvempia.Raskasta iskelmää


En ole ollut raskaan musiikin ystävä mutta olen alkanut vuosien myötä tykkäämään tyylisuunnasta mitä nämä hevityypit ovat alkaneet tekemään. Ensiksi jo vuosia sitten tuli raskasta joulua ja nyt sitten kova eli raskasta iskelmää. Kuka sitä nyt ei lämpenisi näille tyypeille, kun biiseinä vedetään kaikki 80-luvun hittibiisit. Kuulimme muun muassa Kirkan surun pyyhit silmistäni, Carolan Rakkauden jälkeen, Frederikin Tsingis Khanin, Taiskan Mombasan ja Freemanin Ajetaan Tandemilla.  Pitänee katsoa, että missä heitä voi jatkossa käydä kuuntelemassa.  Täytyy myös tilata heidän levy. Levyasioissa on vanhanaikainen, että haluan levyn levynä, vaikka Spotify on myös käytössä.

Jotenkin tuntuu, että karskien hevityyppien sisällä asuu aika pehmoja tyyppejä.Matti ja Teppo


Minä olen kirjoittanut monta kertaa lämpimästi siitä, että olen tykännyt Matista ja Teposta jo 70-80 luvulta saakka. Kyllä täytyy sanoa, että olin ilmoinen siitä, että juuri he tulivat Espooseen. Lauran kanssa vedettiin varmaan kaikki biisit ulkomuistista. Matti ja Teppo vetoaa nykyään myös nuorempaan polveen. Heidän esiintymisessä on huumoria ja aina niin hyvä fiilis. Täytyy sanoa, että nämä tyypit  kyllä sai hyvän fiiliksen yleisölle.

Tänä vuonna heillä on jäähyväiskeikkoja ympäri Suomea. Keikat päättyvät joulukuussa Helsingin Hartwall Areenan konserttiin, johon ostin liput heti kun ne tulivat myyntiin. Syksyllä kuulemma on tulossa myyntiin paras levy, mitä heiltä on ikinä tullut. Sitä siis odotellessa.

Kuulimme varmasti kaikki heidän suurimmat hittinsä Iskelmä kesässä. Hyvä meininki.Tässä näette kuinka iloinen oli ammattijärjestäjä Laura, kun sai uuden paidan kokoelmiinsa. Hän nappasi yhden paidan, jonka Matti viskasi yleisölle.Mattikin taisi olla ihan fiiliksissä tuosta Lauran paidasta.Piti ottaa vielä yksi yhteiskuva, kun muuhun ei ollut mahdollisuutta.

 Antti Ketonen


Antti oli tälläkin viikolla mukana menossa. Olimme juuri edellisenä viikonloppuna käyneet Hyvinkäällä katsomassa hänen huippuenergisen esityksen ja edelleenkin meno oli yhtä villiä. Odotimme kovasti meidän lempibiisiä Jossain täytyy olla hän. Jos et ole kuunnellut, niin suosittelen kuuntelemaan. Ihan mielettömän kaunis biisi. Ilta alkoi pimenemään ja kuvasaldo jäi tässä vaiheessa laimeaksi. Voitte käydä katsomassa edellisen postauksen ja sieltä löytyy kaikki Antti-hehkutukset.

 

Kotiinlähtö

Illan hämärtyessä päätimme, ottaa pienen varaslähdön, mutta se lähtö oli liian myöhäinen, koska myöhästyimme viimeisestä metrosta. Kotimatka kesti monen mutkan kautta 1,5 tuntia, vaikka osan matkasta tulin jopa taksilla. Olisi pitänyt ottaa heti taksi Tapiolasta kotiin eikä edes yrittää päästä jotain kiertotietä. Kotona olin kello 01.00, mikä on tämän ikäiselle naiselle aika paljon. Olimme ihan puhki kaikkien matkasekoilujen takia, että päätimme jättää lauantain väliin. Minulle oli tärkeintä tämän perjantain esiintyjät, vaikka hieman jäi kaivelemaan, kun en nähnyt Laura Voutilaisen esiintymistä.Ihan mielettömän ihanat festarit. Ihan ehdottomasti ensi vuonna sitten taas uudestaan. Toivotaan, että Espoossa järjestetään festarit myös ensi kesänä. Uskon, että tämä jengi grazybailaa mukana sitten ensi kesänäkin.

Iskelmä on niin kova juttu. Ihan sairaan ihana ilta.

Maiju 

2 kommenttia:

  1. Ihanan iloisia kuvia! Mahtava kaveriporukka, samanlaiset hulluttelut teillä kaikilla. Villehän tosin vähän pyöritteli silmiä sun ja Lauran lauluille, joita näytit hänelle puhelimesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvällä porukalla saadaan parhaimmat fiilikset irti festareista. Tällä energialla kyllä taas jaksaa.

      Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.