keskiviikko 14. elokuuta 2019

Sairaan hyvä vaihtoehto hotellimajoitukselle

Kaupallinen yhteistyö Porvoo City Apartmentsin kanssa


Sain viimeisellä lomaviikollani kutsun Porvoon taidetehtaalle katsomaan erästä esitystä. Kun esitys päättyi kello 21 ja olin yleisillä kulkuneuvoilla liikenteessä mietin, että lähdenkö vai enkö lähde.

Päätin lopulta lähteä ja etsiä Porvoosta majoitusta. Muistin sitten, että Porvoossa on Porvoo City Apartments, joka oli jäänyt mieleeni Instagramin kautta ja olin tutustunut aiemmin paikan omistajan kanssa somen välityksellä. Kuinka ollakaan minulla kävi tuuri kun huomasin, että siellä oli juuri silloin keskellä viikkoa vapaata. Päädyimme sopimaan kaupallisesta yhteistyöstä paikan omistajan kanssa. Lupasin antaa arvion huoneistosta. Joten tässä se on, olkaa hyvä.Luulin tietäväni, että mitä on tarjolla, mutta täytyy sanoa, että huoneisto sai minut haukkomaan henkeä. Luulin majoittuvani pienessä kaksiossa, majoituin kaksiossa, mutta en niin pienessä.

Huoneisto sijaitsi Porvoon linja-autoasemalta kiven heiton päässä. Kävelymatkaa torilta oli noin 3 minuuttia. Huoneisto oli hyvin rauhallisella paikalla, sijainti siis ihan täydellinen.

Porvoo city Apartments majoittaa asiakkaita kahdessa eri huoneistossa. Huoneisto Alexis on pienempi, joka sopii 1-2 hengelle. Huoneisto Adele, jossa itse majoituin soveltuu 1-4 hengelle. Kummassakin huoneistossa on hyvin varusteltu keittiö, laadukkaat vuoteet ja kalusteet.

Tunsin olevani Liisa ihmemaassa tässä isommassa huoneistossa eli Adelessa, kun majoituin siellä  yksin.

Keittiö oli todellakin viihtyisä, valoisa ja siisti. Kävin ostamassa kaupassa itselleni aamupalatarvikkeet ja sain siten sellaisen gluteenittoman aamupalan kuin itse halusin. Täydellistä.Olohuone oli avara ja tunnelmallinen. Se oli sisustettu valkoisen ja harmaan sävyillä. Koko huoneistossa toistui samat lämpimät sävyt. Huoneistossa oli aistittavissa ihana tunnelma. Koko asunto oli sisustettu hyvällä maulla.

Makuuhuoneen sänky oli kyllä ihan toista luokkaa kuin tavallisten hotellien sängyt. Kunnon jenkkisänky ja siinä sai nukuttua hyvät yöunet. Makuuhuoneesta oli kulku pukeutumishuoneeseen, joka oli tehty vanhaan kassaholviin. Kuulemma huoneistossa oli aiemmin ollut pankin tilat.Kylpyhuone oli myös todella tilava. Suihkussa mahtui hyvin kääntymään, eikä tullut ollenkaan ahtaan paikan kammoa. Kylpyhuoneessa oli kuivaava pyykinpesukone. Varmasti kiva lisä, jos yöpyy huoneistossa useamman vuorokauden.Jotain ihmeellistä on aina nurkan takana -magneetti muistutti paikan päällä siitä, että koskaan ei voi tietää, että mikä sinua odottaa. Tällä kertaa tämä yllätys oli todella mukava.
Alle viikon varaukset tehdään Booking.com:n kautta. Huoneistot ovat hyvillä arvosanoilla arvosteltu ja täytyy sanoa omastakin kokemuksesta, että eikä suotta. Ihan ehdottomasti suosittelemisen arvoinen majoitus. Seuraavalla kerralla en edes mieti, että mihin majoittuisin.

Aloimme jo kavereiden kanssa miettimään suunnittelupalaveripäivää Porvooseen. Majoitusta ei varmaan tarvinne miettiä.

Maiju

8 kommenttia:

 1. Todella viihtyisä ja tykkään, että on ei hotellimainen, enemmän kuin menisi jonkun kotiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se viehätti. Mietin, että oikeasti tuntui niin ihanalta majoitukselta. Tuolla olisin viihtynyt pidempäänkin <3

   Poista
 2. Vautsi! Onpas kivan näköinen paikka asustella ja ennenkaikkea todella kauniisti sisustettu. Kiva tietää tällaisestakin mahdollisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ihanasti oli sisustettu. Siisti ja kodikas <3

   Poista
 3. Onpa kyllä aivan ihanan näköinen majoitusvaihtoehto. Kivasti tilaa ja tykkään tuosta, että saa itse tehdä aamupalaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselle tällä kerralla se oli helpottavaa, kun ei tarvinnut liikaa stressata aamupalaa 👍

   Poista
 4. Aivan jotain mieletöntä ja kelpaisi todellakin mullekin. <3 Joskus olisi kiva olla minilomalla täällä omassa kaupungissa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minäkin joskus viettänyt pikalomaa Helsingissä ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.