torstai 22. elokuuta 2019

Vimma Design ihastutti

Heinäkuun alussa olimme Villen ja Lauran kanssa kierrätyskierroksella Helsingin keskustassa. Kävellessämme Albertinkatu kohti Punavuorta pysähdyimme Vimman vaateliikkeen ikkunoita katsomaan. Minua ihastutti kovasti heidän Irina malliston mekko, joka oli kullan värinen. Mekkoa ensiksi ikkunasta käsin ihasteltuamme päätimme mennä sisään myymälään. Olen usein ohi kävellyt, mutta en ollut koskaan päässyt liikkeeseen sisään. Nyt tuli sekin rohkeasti kokeiltua.

Kokeilin kullanväristä ja kokeilin jotain muitakin saman mallin mekkoja. Mietin sovittaessani, että missä käyttäisin ja kuinka paljon olisi käyttöä milläkin mekolla. Olen niin rohkea, että voisin kullan värisessä mekossa varmaan mennä töihinkin. Ihan sama, jos vaan itseäni innostaisi.

Lopulta päädyin kokeilemaan mustana samaa mallia. Mietin, että olisinko järkevä, jos ostaisin mustan. Päätin lopulta olla järkevä, kun olin siinä vaiheessa jo menettänyt sydämeni sille mallille. Näin siinä mallissa paljon mahdollisuuksia.

Kesälomani aikana yhdistelin Vimman mekkoa erilaisiin vaatteisiin. Mekko muuntui sitä mukaan, mitä asuun sitten yhdistin. Päätin rohkeasti yhdistää mekkoon mikkihiirikuosia ja muita värikkäitä isokuviollisia vaatteita. Paljon väriä alle ja Vimmalla sitten lisäsin värikkääseen olemukseen vähän rauhallisuutta.


Kävin toistamiseen myymälässä kokeilemassa myös toista saman mallin mekkoa. Kuvio näytti mielenkiintoiselta, mutta kangas oli minulle hieman jäykkää. Kankaan kuosi kyllä kiehtoi kovasti.

Jään odottamaan innolla Vimman syksyn mallistoa. Pääsimme kurkistamaan myymälässä hieman tulevaan syksyynkin. Eräs kultainen bomber jäi hieman ajatuksena kummittelemaan. Katsotaan, että kun se tulee myyntiin, että pitääkö käydä kokeilemassa.

Olkaamme rohkeita ja pukeutukaamme siihen mikä itsestä tuntuu hyvältä. Tämä tuntui.

Maiju

6 kommenttia:

 1. Sinulla onkin todella upea pukeutumistyyli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi. Rakastan vaan niin paljon kaikkea mitä vaatteiden kanssa voi tehdä.

   Poista
 2. Tuo kuviollinen on niin magee...olisikohan kokoja minulle?
  Ihanaa viikonloppua tyylikkäällä rouvalle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yhden koon vaate. OVH oli muistaakseni 139 euroa

   Poista
 3. Voihan Vimma 🤩 Nyt tätäkin mekkoa/takkia saa taas uudessa värissä ja kuviossa kultamustana. Löytyy Triplan myymälästä. Tapasin vimmalaisia viime viikolla ja sain valita pr-lahjaksi yhden takin. Päädyin tällä kertaa Elsa II-tikkitakkiin pitkänä. Ja just mustaan, kun se menee kaikkeen, käy sisällä ja ulkona, töissä ja vapaa-ajalla, mutta ihania olivat myös kultaiset ja hopeiset. Kaikki tikkitakit on nyt myös alessa. Niitäkin löytyy sekä Vimman Triplan myymälästä että Albertinkadulla. Finnish Design, ommeltu Tallinnassa. 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tullut kyllä seurattua Vimmaa ja perillä uutuuksista. Uusi takkikin tuli hankittua heidän alennusmyynnistään.

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.