sunnuntai 22. syyskuuta 2019

Kirkkautta kasvoihin kasvohoidolla

Kauneushoito yhteistyössä/mainos Lilja Beautyn kanssa

Viime viikon perjantaina lomailin töistä ja olin suuntaamassa itseäni Lahteen. Ennen Lahden reissua kävin ottamassa vauhtia kauneushoidosta. Kauneushoito on tehty yhteistyössä Lilja Beauty kauneushoitolan kanssa.

Jarna otti valikoimiinsa hoitolaan uuden tuotesarjan, joilla toteuttaa hoitoja. Jarnalle on aina ollut tärkeää se, että hän uskoo itse sarjoihin, joilla hoitojaan tekee.  Tuolla periaatteella on sitten hyvä asiakkaankin uskoa, että tuotteet on hyviä ja tehokkaita.

Uusi sarja on BD Medical, jonka on kehittänyt SKY-dipl.kosmetologi Nina Asp-Illoskoski. Nina oli itse herkistynyt tavalliselle kosmetiikalle ja siitä hänellä syntyi ajatus sarjalle, joka olisi mahdollisimman hellävarainen ja sopisi herkällekin iholle. Kun sellaista ei löytynyt niin sitten oli pakko itse alkaa sarjaa kehittämään.

Minulle tehtiin BD Medical sarjan tuotteilla happokuorinta ja minua hellittiin kasvonaamiolla, hieronnalla ja siinä sivussa värjättiin kulmat ja ripset.

Hoito tuntui ihanalta ja tällaisen hoidon jälkeen olikin sitten helppo suunnata Lahteen konserttiin.

Sain mukaani BD Medicalin testituotepussukan, jonka avulla pääsen tutustumaan sarjaan ja sen tehoihin paremmin. Kaikki Jarnan tekemät hoidot on nyt myös saatavilla tämän sarjan tuotteilla tehtyinä.

Hoidon jälkeen kasvot tuntuivat ihanan pehmeiltä vielä parin päivän ajan.

Maiju

2 kommenttia:

 1. Ihanan heleän näköinen sinun ihosta tuli hoidon jälkeen!
  Kivaa sunnuntaita Maiju <3 Ai niin, eilen äitini laittoi viestiä minulle Karkkilaan, että hei se sun blogikaveri on huumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ihanan heleä olo ja on ollut koko alkuviikon hyvä tunne kasvoilla. Jotenkin tuntuu, että iho näyttää hyvältä. Ihana äiti ja jännä, että äiditkin jo tuntee :)

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.