torstai 5. syyskuuta 2019

Musiikista parhaat energiat

Sony Music Finland kutsui minut keväällä vaikuttajaksi heidän vaikuttajaryhmäänsä. Olin hyvin otettu, koska musiikki on aina ollut minulle tärkeää ja kuuluu osana päivittäistä elämääni. Kuuntelen sujuvasti musiikkia, en siis muuten ole musikaalinen. Olen joskus kirjoittanutkin aiheesta, siitä, että olen jo nuoresta tytöstä saakka ollut milloin lappustereot korvilla ja nykyään vähän toisenlaiset kuulokkeet. Kuuntelen musiikkia siis aina. Jos kuulokkeet jostain syystä on unohtuneet kotiin, on kuin jotain puuttuisi. Musiikki on se, josta ammennan suuren osan voimavaroistani. Kuuntelen monenlaista musiikkia. Iskelmä on kuitenkin se, joka on aina lähellä sydäntä. Kuitenkin kuuntelen myös paljon muutakin.

Tälle syksylle olen ostanut jo monta konserttialippua, ensi viikolle peräti kaksi. Joten hyvin musiikkipainotteinen syksy on tulossa. Ensi viikolla menen katsomaan Meiju Suvasta ja Arja Korisevaa. Joulukuussa on vuorossa Markku Aro sekä Matti ja Teppo.  Katsotaan, että vieläkö keksii jotain muutakin.Tänään siis oli Sony Music Finlandin Kick Off -kutsuvierastilaisuus, johon itse sain kutsun vaikuttajana.  Tiedossa oli siis ihania musiikillisia hetkiä merellisissä tunnelmissa Liuskasaaressa. Mitään tietoa ei ollut etukäteen siitä, että millaisia artisteja tilaisuudessa esiintyy. Mietin etukäteen, että tuleekohan sinne ketään tuttuja vaikuttajia, koska tämä oli laadultaan vähän erikoinen, enkä tiennyt, että onko listoilla itselleni tuttuja. Laiturilla törmäsin pariin tuttuun eli Tämän kylän homopoika Einoon ja Tiia Rantaseen. Sitten törmäsin vielä Äiti Yrittää blogin Heidi Ekholm-Talakseen, jonka kanssa sitten yhdessä viihdyimme tilaisuudessa.Kiva, että Heidi oli paikalla. Molemmat saamme energiaa musiikista ja musiikki on tärkeää.Ensimmäisenä lavalle astui Leo (Stillman). Leoa olen nähnyt muutamia kertoja livenä lavalla. Hienosti hän on edennyt siitä, kun hänet esiintyi jokunen vuosi sitten erään yrityksen tilaisuudessa. Valittiinhan hänet Vuoden tulokkaaksi viime vuonna Emma-skaalassa.Irina veti varmalla otteellaan Haluun olla yksin -biisinsä. Olen muutamia kertoja nähnyt hänetkin livenä. Kiinnitän aina huomioni hänen vaatteisiin. Upeaa värinkäyttöä. Tarttuva ja mukaansa tempaava biisi. Varmasti tämä biisi soi vielä pitkään ja jää korvamatona korvaan soimaan.Seuraavaksi lavalle saapui Alex Mattson. Vauhdikasta menoa neljän upean tanssijan voimin. Uskon, että Alex vetoaa voimakkaasti nuoriin. Itse en ehkä ihan kohderyhmää ole.Täytyy sanoa, että olin Junon edessä aika myyty. Juno ilmoitti pari vuotta sitten lopettavansa uransa. Hän on nyt noussut uudestaan lavalle. Ihan mielettömän hyvällä energialla vedettiin tämä setti. Vetosi tällaiseen täti-ihmiseenkin tuo energia lavalla.

Chamos räppäsi nuorella innolla.Tomi Saario ihastutti meitä, Heidi oli ihan haltioissaan. Jotenkin hänen tyylistään tuli itselleni mieleen Ed Sheeran. Kannattaa tutustua Tomin biiseihin, hänet löytää myös YouTuben kautta.

Kun luulin, että olimme jo Tomin edessä polvillamme, niin täytyy sanoa, että tämä mies vei meiltä jalat sitten alta kokonaan. 

Justin Jesso on nimi, joka kannattaa laittaa mieleen. Häneltäkin löytyy YouTubesta kanava, joka kannattaa ottaa seurantaan. Hän otti kyllä koko yleisön ihan kertaheitolla. Mielettömän hyvä lavakarisma. Instagramissa tuli kommentointia siitä, että tämä mies aiheutti seuraajillekin kylmiä väreitä. Kyllä, sitä hän tekee. Tutustukaa ja kuunnelkaa Spotifystä hänen biisejään.Sara Siipola on upea ääninen nuori nainen. Hän omaa tumman ja vahvan äänen. Uskon, että Sarakin on laulaja, joka tulee pääsemään pitkälle vielä urallaan.Joulukonsertti on tulossa Espooseen joulukuun puolessa välissä. Esiintyjinä joulukonsertissa on muun muassa Kyösti Mäkimattila ja Irina lukuisten muiden huippuesiintyjien kera. Joulua siis odotellessa. Tänä vuonna on pakko päästä johonkin joulukonserttiin.Ollie on pietarsaarelainen laulaja-lauluntekijä. Wikipediasta vähän kurkkasin ja sieltä lunttasin, että Ollien kappaleita on streamattu Spotifyssa jo lähes 10 miljoonaa kertaa. Kovia lukuja. Uskon, että nuorisoon menevä laulaja.Sitten jymyuutisena paljastettiin se, että Nopsajalka on palannut takaisin lavoille. Nopsajalkakin ilmoitti pari vuotta sitten, että hän lopettaa keikkailun. Nyt hän on palaamassa lavoille. Minulle tutuin hänen vanhasta tuotannostaan on varmaan eniten soitettu Lupaan olla hän -biisi. Nyt meille esitettiin pari uutta biisiä.Heidin kanssa nappasimme Leon meidän kanssamme samaan kuvaan. Vakavaksi vetää, kun meidän kanssa pääsee kuvaan.Tämä tilaisuus oli niin ihana. Näillä musiikista saaduilla energioilla jaksaa taas pitkälle. Musiikki on yksi tärkeimmistä asioista elämässä.

Maiju

4 kommenttia:

 1. Ihan mieletön tapahtuma. Seurasin esityksiä instassa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Maiju ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kuulemma instankin kautta hankki kylmiä väreitä :) Ihanaa viikonloppua Outi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ilo on olla Sonyn lähettiläs näissä asioissa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi. Tervetuloa uudestaan.